Tøm listen

Er du sikker på, at du vil tømme listen?
Ordrelinjer:
0

Tøm indkøbsliste

Du har 0 varelinjer i din indkøbsliste.
Er du sikker på, at du vil tømme din indkøbsliste?

Din indkøbsliste

Forsøg igen. – Noget gik galt, da priserne skulle hentes. Forsøg igen

Din indkøbsliste er tom

PunchOut

Handle på vores webshop og integrerer all administration direkte i dit økonomisystem med PunchOut

Har din virksomhed et økonomisystem, som muliggør kommunikation med eksterne systemer, og støtter integreret katalog og webbutik? Tillykke, så bliver E-handel endnu mere bekvemt. Log ind i vores webshop, søg og fremfor alt bestil det, du behøver. Så kan du checke ud direkt.

Flexibel integration

Selvfølgeligt bestemmer du, hvilke typer af information, som kan håndteres via PunchOut. Fuld integration eller om du blot ønsker at bestille via PunchOut, og modtage fakturaen på papir. Det er op til dig.

Altid opdateret produkt- og prisliste

En anden fordel med PunchOut er, at du altid har en opdateret produkt- og prisliste i dit system. Du undgår at skulle opdatere manuelt interne lister, og sikrer at tilbud bliver korrekte, når materialeudgifterne beregnes.

Ekstra fordele

Du, som vil koble indkøb til Ahlsell via PunchOut får naturligvis samme tilbud som andre kunder i webshoppen. Det indebær specialtilbud og andre fordele. Eneste forskel er, at du sparer endnu mere arbejde. Eller rettere sagt, du får tid til andet.

Bliv PunchOut-kunde i dag!

– Meddelelse fra Ahlsell

Javascript er fravalgt i din brower. For fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du aktiverer javascript Aktiverer javascript