Tøm listen

Er du sikker på, at du vil tømme listen?
Ordrelinjer:
0

Tøm indkøbsliste

Du har 0 varelinjer i din indkøbsliste.
Er du sikker på, at du vil tømme din indkøbsliste?

Din indkøbsliste

Forsøg igen. – Noget gik galt, da priserne skulle hentes. Forsøg igen

Din indkøbsliste er tom

Aalborg

Ahlsell Aalborg er din pålidelige kilde til produkter inden for KØL (Køl og Klima). Vores sortiment er omfattende, og du kan normalt finde det, du har brug for, direkte fra hylden. Hvis du skulle have specifikke behov eller spørgsmål, står vores vidende og erfarne personale altid klar til at hjælpe. Vi tror på at skabe en hyggelig atmosfære for vores kunder, og derfor byder vi dig selvfølgelig på kaffe og vand under dit besøg.

Henning Jensen, vores dedikerede logistikmedarbejder, byder dig hjerteligt "Velkommen". Vi befinder os højt mod Nord, og vi er stolte af at betjene vores kunder i denne region. Vores daglige leder, Klaus, sikrer den daglige drift og den høje servicekvalitet, som Ahlsell er kendt for.

Ahlsell Aalborg er en del af vores engagement i at gøre det lettere for dig at få adgang til produkter og rådgivning inden for KØL. Vi ser frem til at betjene dig med professionalisme og venlighed i Aalborg.

Adresse
Aalborg
Virkelyst 25 A
9400 Nørresundby
Telefon
Hovednr.:
+45 43 24 17 00
Åbningstider
Man-tors:kl. 7.30-15.30
Fre:kl. 7.30-14.00

– Meddelelse fra Ahlsell

Javascript er fravalgt i din brower. For fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du aktiverer javascript Aktivere javascript