Tøm listen

Er du sikker på, at du vil tømme listen?
Ordrelinjer:
0

Tøm indkøbsliste

Du har 0 varelinjer i din indkøbsliste.
Er du sikker på, at du vil tømme din indkøbsliste?

Din indkøbsliste

Forsøg igen. – Noget gik galt, da priserne skulle hentes. Forsøg igen

Din indkøbsliste er tom

VVS

Ahlsell VVS blev etableret i 2017, og siden da har vi opbygget en professionel organisation med fokus på at betjene boligforeninger og professionelle installatører. Vi tilbyder et bredt og varieret sortiment af produkter, der skaber værdi for vores kunder ved at øge deres indtjening på udvalgte produktkategorier. Udover at levere produkter skræddersyer vi også kurser til vores kunders medarbejdere for at sikre, at deres produktviden altid er på højeste niveau. Derudover hjælper vi med udvikling af salgsværktøjer, der kan optimere vores kunders salgsprocesser.

Vores effektive logistik sikrer en leveringspålidelighed på 98 %, hvilket gør Ahlsell VVS til en attraktiv samarbejdspartner for vores kunder. Vores dedikerede team byder dig varmt "Velkommen" og er klar til at støtte dig med vores ekspertise og ressourcer. Vi ser frem til at betjene dig og hjælpe med at optimere dine VVS-behov.

Adresse
VVS
Ellegårdsvej 30
6400 Sønderborg
Telefon
+45 38 19 00 00
Åbningstider
Man-tors:kl. 8.00-16.00
Fre:kl. 8.00-13.00

– Meddelelse fra Ahlsell

Javascript er fravalgt i din brower. For fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du aktiverer javascript Aktiverer javascript