Tøm listen

Er du sikker på, at du vil tømme listen?
Ordrelinjer:
0

Tøm indkøbsliste

Du har 0 varelinjer i din indkøbsliste.
Er du sikker på, at du vil tømme din indkøbsliste?

Din indkøbsliste

Forsøg igen. – Noget gik galt, da priserne skulle hentes. Forsøg igen

Din indkøbsliste er tom

VVS Trading

VVS-Trading er en veletableret virksomhed med mange års erfaring inden for handel med VVS-artikler. Virksomheden blev grundlagt i midten af 1970'erne med et beskedent sortiment, der var målrettet gør-det-selv-manden. Med tiden udvidede ambitionerne sig, og i 1984 skiftede virksomheden ejer med det klare mål at udvide sortimentet, forbedre pakningsteknikken og fokusere på at opbygge egne brands. Gennem hårdt arbejde og ydmyghed er vores brands, herunder Target, Geyser og ADORA, i dag velkendte og anerkendte blandt både forbrugere og professionelle håndværkere.

Med et højteknologisk lager på 6000 kvadratmeter og over 5400 lagerførte produkter er VVS-Trading i dag den største udbyder af VVS-artikler til gør-det-selv-branchen i Danmark. Vi er stolte af vores historie og vores evne til at levere kvalitetsprodukter og effektiv logistik til vores kunder. Vi ser frem til at fortsætte med at betjene vores kunder med pålidelige VVS-løsninger.

Adresse
VVS Trading
Ellegårdsvej 30
6400 Sønderborg
Telefon
+45 73 42 73 00
Åbningstider
8:00-16:00

– Meddelelse fra Ahlsell

Javascript er fravalgt i din brower. For fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du aktiverer javascript Aktiverer javascript