Tøm listen

Er du sikker på, at du vil tømme listen?
Ordrelinjer:
0

Tøm indkøbsliste

Du har 0 varelinjer i din indkøbsliste.
Er du sikker på, at du vil tømme din indkøbsliste?

Din indkøbsliste

Forsøg igen. – Noget gik galt, da priserne skulle hentes. Forsøg igen

Din indkøbsliste er tom

Ahlsell lancerer leverandørportal for at få et mere effektivt samarbejde

02-07-2021

I oktober 2021 lancerer Ahlsell en portal, hvor vores leverandører i første omgang kan registrere og vedligeholde produktinformation. Portalen er integreret med branchedatabaser, hvor information automatisk kan hentes. Portalen vil blive brugt på alle vores markeder og til alle sortimenter. Leverandørportalen udvides løbende med yderligere funktioner, f.eks. kontraktstyring, salgsstatistik og kontaktinformation.

Fælles fordele

Leverandørportalen giver fordele for både Ahlsell og vores leverandører. Effektiv håndtering og kvalitetssikring af produktdata danner grundlaget for fortsat digitalisering. Vi vil være i stand til at håndtere både flere produktdata og gøre det på en hurtigere måde. Integration med branchedatabaser betyder, at leverandører kan genbruge data, der allerede er registreret og ikke behøver at skabe dem igen. Det bliver tydeligere, hvilke krav Ahlsell stiller til produktinformationen. Leverandører får også et overblik over deres produktoplysninger i vores systemer og kan om nødvendigt opdatere dem.

Vi har udført tests sammen med udvalgte leverandører. Kommentarerne fra disse leverandører var meget positive. Hele 90% af de deltagende leverandører synes, at portalen er let at navigere i og nem at forstå. Det er enkelt at oprette nye artikler og opdatere eksisterende, og Ahlsells krav til produktinformation er klare.

Forberedelser inden lanceringen

Der vil findes manualer, der beskriver, hvordan man opretter og vedligeholder produkter trin for trin. Vi laver også korte videoer, der viser hvordan hele flowet foregår i portalen. Den primære uddannelse vil være ”learning by doing”, dvs. ved at udføre opgaverne i portalen efter lanceringen med mulighed for support. Ahlsells masterdataorganisation vil fungere som supportfunktion.

Du vil som leverandør, inden lanceringen i oktober 2021, modtage samlet information og flere detaljer.

Den opmærksomme har måske allerede bemærket, at vi har nyttig information på vores leverandørsider på vores forskellige hjemmesider. Disse sider er indgangen til leverandørportalen, når den lanceres.

Sverige: www.ahlsell.se/leverantor-hos-ahlsell

Norge: https://www.ahlsell.no/leverandor-hos-ahlsell/

Finland: https://www.ahlsell.fi/tavarantoimittajille/

Danmark: https://www.ahlsell.dk/leverandor-hos-ahlsell/

Hvis du har spørgsmål vedrørende leverandørportalen, skal du kontakte din ansvarlige produktchef eller din sædvanlige kontaktperson i indkøb.

Tomas Jönsson, Chef Masterdata

Martin Sjöberg, Projektledare ME MDM-projektet

– Meddelelse fra Ahlsell

Javascript er fravalgt i din brower. For fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du aktiverer javascript Aktivere javascript