Tøm listen

Er du sikker på, at du vil tømme listen?
Ordrelinjer:
0

Tøm indkøbsliste

Du har 0 varelinjer i din indkøbsliste.
Er du sikker på, at du vil tømme din indkøbsliste?

Din indkøbsliste

Forsøg igen. – Noget gik galt, da priserne skulle hentes. Forsøg igen

Din indkøbsliste er tom

  • Sådan arbejder vi med mangfoldighed
    og inklusion


    Bæredygtige medarbejdere er grundlaget for vores bæredygtighedsarbejde og Ahlsells succes.

Bæredygtighed

Ahlsell har længe været et førstevalg for mange fagfolk og bygherrer takket være vores brede sortiment og vores ekspertviden. Vi har altid været stolte af at gøre vores kunders hverdag lettere. I dag er der behov for mere. Vi skal være i stand til at levere bedre end nogensinde, samtidig med at vi minimerer vores indvirkning på klimaet og så vidt muligt sikrer, at vores varer fremstilles med respekt for menneskerettighederne og miljøet. Dette er et langsigtet og kontinuerligt arbejde, der spænder over hele vores organisation.

Her på siderne om bæredygtighed vil vi fortælle både om det arbejde, vi lægger i at blive en mere bæredygtig virksomhed, samt hvordan vores forretning bidrager til udviklingen af ​​samfundet. Her er det også let at finde vores politikker, certifikater og forskellige projekter, vi kører for øget bæredygtighed.

Vores bæredygtighedsarbejde og rolle i samfundet

​Vores arbejde med bæredygtighed har fem fokusområder: Reduceret miljøpåvirkning, Ansvarligt indkøb, Sundhed & Sikkerhed og Innovation og samarbejde, som hviler på Bæredygtige medarbejdere - det stabile fundament, som vores medarbejdere danner. Under Vores fokusområder kan du læse mere om vores arbejde med miljø, bæredygtighed og innovationer, hvordan vi samarbejder med vores leverandører, og hvordan vi arbejder for, at vores medarbejdere har det godt, kan udvikle sig og arbejde i et sikkert arbejdsmiljø. Valget af indsatsområder er baseret på en analyse af, hvad der er vigtigt for vores interessenter, og hvilken mulighed Ahlsell har for at påvirke og gøre en forskel. Vi præsenterer også den seneste statistik fra vores systematiske bæredygtighedsarbejde. Vores rolle i samfundet beskriver netop det – hvad vi gør for at bidrage til udviklingen af ​​det svenske samfund. Her viser vi projekter, vi er lidt ekstra stolte af, og fortæller om vores forhold til de globale udviklingsmål.

Forhåbentlig har du stadig opfølgningsspørgsmål efter besøget. Vi er glade for at svare. Kontakt os her, så guider vi dig korrekt.

 

Sådan arbejder vi med bæredygtighed

Fokusområder  - Vores rolle i samfundet

_______________________________________________________________

Mere om vores arbejde med bæredygtighed

_____________________________________________________________________________________________

 

Vision om aktivt at bidrage til opbygningen af ​​et mere bæredygtigt samfund

I løbet af efteråret 2021 har vi i Ahlsell samlet os bag en ny vision "Vi bygger et mere bæredygtigt samfund", som bedre beskriver, hvad vores forretning og tilbud sigter mod. Sammen med en udviklet strategisk ramme er der nu en samlet køreplan for, hvordan vi kan og bør arbejde integreret for bæredygtig vækst og værdiskabelse. Både i forhold til vores egne og vores kunders bæredygtighedsmål og vores fælles bidrag til et bæredygtigt samfund.

Når dette er sagt, er vi klar over, at vi har lang vej til en klimaneutral værdikæde med ressourceeffektive, cirkulære strømme af materialer og produkter.

Ahlsell eksisterer, hvor mennesker bor, arbejder og lever deres liv

Som førende distributør driver vi udviklingen sammen med fagfolk, der fremstiller, installerer, bygger, reparerer og vedligeholder. Med en bred vifte af bæredygtige produkter og services, vores specialistviden og logistik i verdensklasse, er det vores opgave at gøre hverdagen lettere for professionelle.

– Meddelelse fra Ahlsell

Javascript er fravalgt i din brower. For fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du aktiverer javascript Aktiverer javascript