Tøm listen

Er du sikker på, at du vil tømme listen?
Ordrelinjer:
0

Tøm indkøbsliste

Du har 0 varelinjer i din indkøbsliste.
Er du sikker på, at du vil tømme din indkøbsliste?

Din indkøbsliste

Forsøg igen. – Noget gik galt, da priserne skulle hentes. Forsøg igen

Din indkøbsliste er tom

Innovation og samarbejde

Hvis de andre fokusområder beskriver, hvad vi vil gøre, beskriver dette, hvordan vi vil nå vores mål. Vi er afhængige af vores miljø og teknologiudvikling for at kunne nå vores bæredygtighedsmål. Ved at fremme innovation og ved at udvikle et tæt samarbejde med kunder og leverandører ønsker vi at lægge grundlaget for et varigt nordisk bæredygtighedsarbejde i hele branchen.

Aktuelle tal for indsatsområdet Innovation og samarbejde

Opdateret: R12 Q4 2021
Nye produkter og tjenester for øget bæredygtighed: 13​
Medarbejdere, hvis kompetencer er udviklet gennem innovationsprocesser: 33

Digitalisering

Gennemsigtighed og data er en forudsætning for, at en virksomhed af vores størrelse kan udføre et effektivt bæredygtighedsarbejde. Samtidig er byggebranchen en branche, der generelt anses for at være en af ​​de mindst digitaliserede. Det ønsker vi at ændre på.

 

I 2020 påbegyndte vi en større investering for at øge vores digitaliseringstempo kraftigt med flere nyansættelser og en udvidet central digital funktion til at drive arbejdet. Siden har vi skiftet tempo og kører i dag projekter både for brancheorganisationer og internt for at kunne tilbyde vores kunder de bedst mulige betingelser for at kunne arbejde mere bæredygtigt.

Beast board meeting Ahlsell

BEAst - et samarbejde

Vi sidder i bestyrelsen for BEAst, Byggebranchens Elektroniske Erhvervsstandard, hvor formålet med samarbejdet er at drive digitalisering for byggebranchens aktører og at facilitere digital kommunikation, fra bestilling til levering og fakturering.

Flere bæredygtige valg

Flere bæredygtige innovationer er et initiativ til at belønne innovation med et bæredygtighedsfokus, og vi stræber efter at introducere mindst ti nye produkter og tjenester for øget bæredygtighed om året.

 

Selvom Ahlsell ikke har egen produktion, udfylder vi en vigtig funktion i innovationsprocessen. Vores position betyder, at vi har mulighed for at løfte og introducere nye produkter og services til markedet. For at belønne bæredygtige ideer lidt ekstra, startede vi initiativet "Flere bæredygtige innovationer". For at gøre opmærksom på, at arbejdet med bæredygtighed er et fælles ansvar, fremhæver vi hos Ahlsell vores leverandørers bæredygtighedsarbejde ved at uddele prisen Årets Bæredygtige Leverandør.

 

Herunder ser du et udvalg af vores innovationsfavoritter, som du nemt kan læse mere om og bestille ved at klikke på knappen "Bestil her".

– Meddelelse fra Ahlsell

Javascript er fravalgt i din brower. For fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du aktiverer javascript Aktivere javascript