Tøm listen

Er du sikker på, at du vil tømme listen?
Ordrelinjer:
0

Tøm indkøbsliste

Du har 0 varelinjer i din indkøbsliste.
Er du sikker på, at du vil tømme din indkøbsliste?

Din indkøbsliste

Forsøg igen. – Noget gik galt, da priserne skulle hentes. Forsøg igen

Din indkøbsliste er tom

Affald og genbrug

Affaldshåndteringssystemerne i Norden er veludviklede, og Ahlsell ansætter professionelle virksomheder til at håndtere vores affald, der hovedsageligt består af forskellige typer emballagematerialer. Det betyder store mængder bølgepap, træaffald og plast, men også en høj genanvendelsesprocent for det affald, vi indsender.

På trods af en relativt god genanvendelsesprocent bestræber vi os konstant på at reducere vores forbrug af emballagematerialer og blive bedre til at genbruge. Inden for rammerne af dette område arbejder vi blandt andet med at reducere emballagestørrelser, bruge plastfilm fra vedvarende materialer og med projekter for at reducere brugen af ​​kemikalier.

I flere år har Ahlsell brugt et indbetalingssystem til at cirkulere de tusinder af paller, der passerer ind og ud af Hallsberg hvert år.

Vi driver også samarbejdsprojekter med vores leverandører. Dels for at identificere og udfase unødvendig emballage fra værdikæden, dels for at genbruge vores leverandørers forsendelsesæsker og kartoner (i stedet for at kassere og bruge nye).

Aktuel statistik

Materialegenbrug i butikker

Materialegenvindingsgrad på centrallager

Totalt affald

Totalt avfall Logistikcentrum

Total affald logistikcenter

– Meddelelse fra Ahlsell

Javascript er fravalgt i din brower. For fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du aktiverer javascript Aktivere javascript