Tøm listen

Er du sikker på, at du vil tømme listen?
Ordrelinjer:
0

Tøm indkøbsliste

Du har 0 varelinjer i din indkøbsliste.
Er du sikker på, at du vil tømme din indkøbsliste?

Din indkøbsliste

Forsøg igen. – Noget gik galt, da priserne skulle hentes. Forsøg igen

Din indkøbsliste er tom

Sundhed og sikkerhed

Ahlsell ønsker at være førstevalget for nordiske fagfolk, når det kommer til sikkerhedsløsninger til arbejdspladsen. Vi vil have, at vores medarbejdere føler den samme tryghed, når de går på arbejde.

Langsigtet vision: nul arbejdsrelaterede ulykker.

Aktuelle tal for fokusområdet sundhed og sikkerhed

Opdateret: R12 Q4 2021

Arbejdsrelaterede ulykker (nummer): 23
Syge fravær af medarbejdere: 5 %

Sikker arbejdsplads

Vores vigtigste ansvar over for vores medarbejdere er en sikker arbejdsplads. Vi tager sikkerhed alvorligt og arbejder aktivt og systematisk for at forhindre og reducere antallet af skader på arbejdspladsen. Risikovurderinger, sikkerhedsrunder og forskellige inspektioner af for eksempel palle racks, lastbiler og maskiner udføres med specifikke intervaller. Ulykker og hændelser, der er sket, dokumenteres og styres i et digitalt rapporteringssystem, hvor forebyggende foranstaltninger afgøres med det formål at forhindre gentagelse.

 

Størstedelen af ​​de skader, der påvirker Ahlsells medarbejdere, forekommer på vores logistikcenter. Derfor er der en række forskellige sikkerhedsregler og direktiver vedrørende blandt andet varmt arbejde, beredskab og systematisk brandbeskyttelsesarbejde. Vi har også klare sikkerhedsrutiner for hændelser i vores butikker (såsom røveri og trusler). Alle biler, som vores sælgere bruger, er såkaldte udgavebiler og har den højeste bedømmelse i Euro NCAP (European Road Safety Cooperation). Vi arbejder også kontinuerligt med forebyggende information og uddannelse. Eksempler på dette er introduktionstræning for nye medarbejdere, lastbiluddannelse, ergonomisk træning, tung løft og førstehjælp. Læs mere om, hvordan vi arbejder for at få vores medarbejdere til at føle sig godt under fokusområdet bæredygtig arbejdsstyrke.

Kundernes førstevalg

Vores nul vision af arbejdsrelaterede ulykker stopper ikke med os. I årenes løb har vi opbygget en solid oplevelse og viden inden for sundhed og sikkerhed.

 

I 2020 tog vi endnu et skridt i vores bestræbelser på at hjælpe så mange af vores kunder som muligt til at arbejde med sikkerhed og sikkerhed på deres arbejdspladser. Derefter lancerede vi på Ahlsell -konceptet om sundhed og sikkerhed, der skræddersy alt fra de rigtige produkter til uddannelse og ekspertise. Dette er et område, hvor vores kernevirksomhed og vores bæredygtighedsmål opfylder på en god måde. Vi ønsker at være det første valg af kunder, når det kommer til både produkter og samlede løsninger for øget sikkerhed på arbejdspladsen.

Interessante kundecases indenfor sundhed og sikkerhed

Vores udfordringer i fokusområdet Sundhed og sikkerhed

8. anstændige arbejdsforhold og økonomisk vækst

Selvom anstændige arbejdsvilkår er en selvfølge i de nordiske lande, skal vi være opmærksomme og stille krav til dette i vores leverandør. Industriens råmaterialeekstraktion og produktion finder ofte sted i lande med dårligere kontrol, men også i de nordiske lande er der risici. Ofte, men ikke udelukkende, er disse knyttet til udenlandske underleverandører eller kontraktarbejdere uden den samme jobsikkerhed.

12. Bæredygtigt forbrug og produktion

Ansvarlig ekstraktion og genanvendelse er en af ​​branchens største udfordringer. Vi er nødt til at øge vores fokus på cirkulære processer og tildele cirkularitet. Dette antager vellykket udfasning af farlige stoffer og stoffer, der ikke kan cirkuleres.

Vores øvrige fokusområder

– Meddelelse fra Ahlsell

Javascript er fravalgt i din brower. For fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du aktiverer javascript Aktiverer javascript