Tøm listen

Er du sikker på, at du vil tømme listen?
Ordrelinjer:
0

Tøm indkøbsliste

Du har 0 varelinjer i din indkøbsliste.
Er du sikker på, at du vil tømme din indkøbsliste?

Din indkøbsliste

Forsøg igen. – Noget gik galt, da priserne skulle hentes. Forsøg igen

Din indkøbsliste er tom

  • Sådan arbejder vi med mangfoldighed
    og inklusion


    Bæredygtige medarbejdere er grundlaget for vores bæredygtighedsarbejde og Ahlsells succes.

Bæredygtighed

Ahlsell har længe været et førstevalg for mange fagfolk og bygherrer takket være vores brede sortiment og vores ekspertviden. Vi har altid været stolte af at gøre vores kunders hverdag lettere. I dag er der behov for mere. Vi skal være i stand til at levere bedre end nogensinde, samtidig med at vi minimerer vores indvirkning på klimaet og så vidt muligt sikrer, at vores varer fremstilles med respekt for menneskerettighederne og miljøet. Dette er et langsigtet og kontinuerligt arbejde, der spænder over hele vores organisation.

Her på siderne om bæredygtighed vil vi fortælle både om det arbejde, vi lægger i at blive en mere bæredygtig virksomhed, samt hvordan vores forretning bidrager til udviklingen af ​​samfundet. Her er det også let at finde vores politikker, certifikater og forskellige projekter, vi kører for øget bæredygtighed.

Vores bæredygtighedsarbejde og rolle i samfundet

​Vores arbejde med bæredygtighed har fem fokusområder: Reduceret miljøpåvirkning, Ansvarligt indkøb, Sundhed & Sikkerhed og Innovation og samarbejde, som hviler på Bæredygtige medarbejdere - det stabile fundament, som vores medarbejdere danner. Under Vores fokusområder kan du læse mere om vores arbejde med miljø, bæredygtighed og innovationer, hvordan vi samarbejder med vores leverandører, og hvordan vi arbejder for, at vores medarbejdere har det godt, kan udvikle sig og arbejde i et sikkert arbejdsmiljø. Valget af indsatsområder er baseret på en analyse af, hvad der er vigtigt for vores interessenter, og hvilken mulighed Ahlsell har for at påvirke og gøre en forskel. Vi præsenterer også den seneste statistik fra vores systematiske bæredygtighedsarbejde. Vores rolle i samfundet beskriver netop det – hvad vi gør for at bidrage til udviklingen af ​​det svenske samfund. Her viser vi projekter, vi er lidt ekstra stolte af, og fortæller om vores forhold til de globale udviklingsmål.

Forhåbentlig har du stadig opfølgningsspørgsmål efter besøget. Vi er glade for at svare. E-mail miljo@ahlsell.se, så guider vi dig korrekt.

Nyheder: Se den nye bæredygtighedsrapport!

 

Sådan arbejder vi med bæredygtighed


Fokusområder  - Vores rolle i samfundet

Reduceret miljøpåvirkning

Læs om, hvordan vi arbejder med at reducere emissioner, udvikle cirkulære processer og styre vores påvirkning af det lokale miljø.

Mere om vores arbejde med bæredygtighed

Flere bæredygtige valg

Vi udfordrer vores leverandører til at udvikle nye bæredygtige innovationer for at kunne tilbyde mindst 10 nye produkter eller tjenester om året.

Politikker

Vores politikker opdateres løbende. Her finder du blandt andet mere information om vores kvalitets- og miljøpolitik og arbejdsmiljøpolitik.

Har du spørgsmål?

Undrer du dig over, hvordan vi arbejder med miljø og bæredygtighed? Kontakt os! Vi svarer gerne.

Aktuelt

– Meddelelse fra Ahlsell

Javascript er fravalgt i din brower. For fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du aktiverer javascript Aktivere javascript