Tøm listen

Er du sikker på, at du vil tømme listen?
Ordrelinjer:
0

Tøm indkøbsliste

Du har 0 varelinjer i din indkøbsliste.
Er du sikker på, at du vil tømme din indkøbsliste?

Din indkøbsliste

Forsøg igen. – Noget gik galt, da priserne skulle hentes. Forsøg igen

Din indkøbsliste er tom

Vores indkøbsflow

Ahlsell har to store vareflow: indkøb af varer fra brand-leverandører og egne mærkevarer

Køb af varer fra leverandører og vores egne mærkevarer er varer, vi sælger videre til kunderne, mens indirekte materialer og tjenester er det, vi har brug for for at holde forretningen i gang. Indkøbsprocesserne ser lidt anderledes ud, men målet er det samme: nul høje risici.

Køb af varer fra brandleverandører

Køb af varer til videresalg tegner sig for 88% af salgsværdien i 2020. Vi har fulgt op på 50% af købsværdien ved at foretage besøg på stedet og kontrollere bæredygtighedsrutiner hos vores 50 største leverandører. I 2021 er planen, at vi skal skifte til at kontrollere leverandørerne, hvor vi vurderer, at risikoen for overtrædelse af Code of Conduct er størst.

Egne mærkevarer

Cirka 7 procent af vores produkter er egne mærkevarer (EMV). Produkterne udvikles og fremstilles oftest af vores eksisterende leverandører, hovedsageligt i Kina. Da vi har en større indflydelse på fremstillingsprocessen for dette flow, har vi også et større ansvar.

Vores egne mærkevarer skal opretholde samme kvalitet og standard som lignende produkter i branchen, have de nødvendige certifikater og overholde gældende regler og standarder i det land, hvor Ahlsell opererer. Derudover skal alle leverandører i højrisikolande gennemgå en inspektion. I Kina har vi et permanent kontor med inspektører, der arbejder ud fra en ISO-certificeret proces og med klare rutiner med hensyn til teamoverholdelse, produkt- og leveringskvalitet og arbejdsmiljø. Inspektørerne er uddannet i SA8000 til at sikre et godt arbejdsmiljø på stedet, og at menneskerettigheder er opfyldt.

Evaluerede leverandører

– Meddelelse fra Ahlsell

Javascript er fravalgt i din brower. For fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du aktiverer javascript Aktivere javascript