Tøm listen

Er du sikker på, at du vil tømme listen?
Ordrelinjer:
0

Tøm indkøbsliste

Du har 0 varelinjer i din indkøbsliste.
Er du sikker på, at du vil tømme din indkøbsliste?

Din indkøbsliste

Forsøg igen. – Noget gik galt, da priserne skulle hentes. Forsøg igen

Din indkøbsliste er tom

Sikker arbejdsplads

Vores vigtigste ansvar over for vores medarbejdere er en sikker arbejdsplads. Vi tager sikkerheden meget alvorligt og arbejder aktivt og systematisk på at forebygge og reducere antallet af skader på arbejdspladsen. Risikovurderinger, sikkerhedspatruljer og forskellige inspektioner af for eksempel palleholder, lastbiler og maskiner foregår med faste intervaller. Uheld og hændelser, der er sket, dokumenteres og håndteres i et digitalt rapporteringssystem, hvor forebyggende foranstaltninger afgøres med det formål at forhindre gentagelse.

Størstedelen af ​​skaderne på Ahlsells medarbejdere sker på vores logistikcenter. Derfor findes der en række forskellige sikkerhedsregler og direktiver vedrørende blandt andet varmt arbejde, beredskab og systematisk brandbeskyttelsesarbejde. Vi har også klare sikkerhedsrutiner for hændelser i vores butikker (f.eks. Røverier og trusler). Alle biler, vores sælgere bruger, er såkaldte Edition-biler og har den højeste rating i Euro NCAP (European Road Safety Cooperation). Vi arbejder også løbende med forebyggende information og uddannelse. Eksempler på dette er introduktionstræning for nye medarbejdere, lastbilstræning, uddannelse i ergonomi, tunge løft og førstehjælp.

Aktuel statistik

Arbejdsrelaterede ulykker

Sygefravær blandt medarbejderne

– Meddelelse fra Ahlsell

Javascript er fravalgt i din brower. For fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du aktiverer javascript Aktivere javascript