Kom til åbent hus i din Mobil butik

Hvornår:

18. august 2023 - 11:00 - 18. august 2023 - 14:00

Kom til åbent hus i din Mobil butik fredag den 18. august kl. 11-14. Her står dit lokale team klar til at byde dig velkommen. Du får 10% rabat, lækre gaver og har chancen for at vinde en iPhone. Vi sørger også for din frokost.

Vi viser dig, hvordan du låser dig ind, handler og forlader butikken - så du er klar til at handle med din mobiltelefon, lige når det passer dig, døgnet rundt.

Foruden en god frokost står vi klar med nogle lækre gaver til dig på dagen. Når du opretter dig eller handler i Mobil butik på dagen, får du også 1 kg Matador Mix med hjem - og du kan deltage i lodtrækningen om en iPhone 14. Kom i god tid, så du er sikker på at få det hele med. Vi tager forbehold for evt. udsolgte varer og udleverer gaver efter først-til-mølle-princippet.

Vi glæder os til at se dig!

Find din Mobil butik

 

Konkurrencebetingelser: Præmien er en iPhone 14 5G smartphone 128GB til en værdi af ca. kr. 6.000. Vi trækker lod om præmien blandt alle kunder, der opretter sig som bruger i Mobil butik og/eller køber i Mobil butik d. 18. august 2023 kl. 11-14. For at deltage i lodtrækningen skal du være til stede til vores åbent hus arrangement, hvor du scanner en QR-kode og indtaster dit navn, mail og telefonnummer. Vinderen trækkes og bliver kontaktet direkte på mail eller tlf. senest 25. august. Derudover gælder vores generelle konkurrencevilkår.