EasySupply batter på bundlinjen

Hos Borum Industri i Hadsten er hverdagen blevet nemmere. Både indkøbere og montører sparer tid og ærgrelser med EasySupply, som sørger for en let levering af småvarer.

Ahlsells EasySupply-koncept hjælper virksomheder med at sikre, at deres lager er komplet. Og det er de glade for hos Borum Industri, fortæller produktions- og indkøbschef Ole Nielsen:

"Systemet sikrer, at vi ikke går i nul på de varer, det omfatter. Det er en stor hjælp både for os her i indkøb, og selvfølgelig også for produktionen, der ikke går i stå ved, at der pludselig mangler nogle dele".

 

Både tid og penge sparet

I produktionshallen er et specielt område viet til EasySupplys kasseopdelte lagersystem. For hvert produkt er der to kasser. Når den første kasse er tom, tager man det plastickort, der ligger i kassen, og lægger det i en slags postkasse, der tømmes én gang om dagen af indkøber Winnie Hansen.

Med en hurtig skanning af plastickortet sender hun automatisk en bestilling af sted til Ahlsell, som leverer allerede den følgende dag. En let og hurtig løsning. Især når man som Winnie Hansen hver dag trækker omkring 50 kort op af postkassen. Ole Nielsen er ikke i tvivl om, at EasySupply-konceptet gavner virksomheden: "Jeg kan ikke give nogle konkrete tal, men jeg er overbevist om, at gør man det op i kroner og øre, er det mange penge, vi sparer på det."

 

Mange pakninger på lager

Hos Borum Industri består EasySupply af et sted mellem 1000 og 1500 kasser med forskellige fittings til virksomhedens hydrauliksystemer. For eksempel produkter fra Carsten Holm, der fremstiller mange forskellige slags pakninger til hydrauliske og pneumatiske systemer.

Pakninger har hver især en lav værdi, men bruges ofte og i mange produkter, hvorfor det ville koste uforholdsmæssigt mange ressourcer at bestille hjem manuelt. Med EasySupply glider det noget lettere.

 

Info

  • Borum Industri, som har cirka 40 ansatte, udvikler, producerer og sælger vejstribemaskiner og tilbehør. Cirka 98 procent af produkterne eksporteres til hele verden.
  • Carsten Holm udvikler, producerer og markedsfører såvel pakninger og tætninger til hydrauliske og pneumatiske systemer i Danmark og udlandet. 

Se Ahlsells udvalg af pakninger på webbutikken her

Dato: 12. marts 2015
Emne: EasySupply

Andre artikler