Vi trækker i arbejdstøjet for dig

Med Ahlsell som din samlende leverandør af arbejdsbeklædning får du en rationel løsning som sparer dig både tid og interne ressourcer.

Det giver rigtig god mening at lade Ahlsell håndtere og levere dine indkøb af arbejdstøj. Ahlsell skræddersyer en løsning, som sætter struktur på hele indkøbsprocessen fra ordreafgivelse til fakturamodtagelse. På den måde kan din virksomhed spare både tid og interne ressourcer. Når du samarbejder med Ahlsell, får du:

 

En samlet sortimentsaftale

Med en samlet sortimentsaftale er det nemt for dig at fastsætte de produkter og farver, som passer til jeres virksomhed. Vi sammensætter et sortiment, som tilfredsstiller jeres behov for kvalitet, farver, design, funktionalitet og komfort. Herefter er det nemt for den enkelte medarbejder at bestille sit tøj ud fra den faste sortimentsaftale.

 

Logo og navn på tøjet

Ahlsell har hurtig levering på både tryk og broderi. Vælger du arbejdstøj med logo, får din virksomhed optimal eksponering, når dine medarbejdere er ude hos kunder og på byggepladsen. Vær opmærksom på, at det på visse byggepladser er et krav, at der er personnavn på tøjet.

 

Bestillingsformular

Som en fast procedure udfærdiger Ahlsell en bestillingsformular til det aftalte sortiment som kan bruges til at afgive den enkelte medarbejders bestilling på arbejdstøj. De data, som registreres i formularen, kan du gemme til de næste bestillinger, hvilket letter bestillingen og minimerer risikoen for fejl og misforståelser.

 

Man-pack

Alle ordrer kan tilbydes pakket separat for hver enkelt medarbejder ud fra bestillingsformularen, så der ikke skal bruges unødig tid og ressourcer i din virksomhed på varemodtagelse, og udleveringen kan klares hurtigt og effektivt.

 

Kontakt Ahlsell

Vil du høre mere om en skræddersyet aftale på dit indkøb af arbejdstøj, er du velkommen til at kontakte en af Ahlsells interne arbejdstøjsspecialister på: dnp@sanistaal.dk (Dorte Pedersen) eller jpc@sanistaal.dk (Jesper Christensen).

Dato: 19. maj 2015
Fabrikat: FristadsKansas
Produktkategori: 202012

Andre artikler