Alsidige rør og fittings – når kravene er høje

Har dit projekt høje kvalitets- og sikkerhedskrav til rør og fittings i forsyningssystemet –uanset hvad der skal transporteres – så er Mapress Rustfrit fra Geberit en løsning, du bør kigge nærmere på


Står du med et projekt, der kræver alt fra sikker drikkevandsforsyning til komplekse forsyningssystemer i industrielle anlæg og f.eks. hospitaler eller hoteller, så bør du kigge mod Geberits sortiment.

Producenten garanterer, at deres serie af fittings og rør, under navnet Mapress Rustfrit, er det rette valg til alle sanitære projekter, som har fået stillet høje krav. Produkterne egner sig bl.a. til transport af brugsvand, olie, trykluft, gasser og kemikalier.

Styr på standarderne
Mapress Rustfrit kan desinficeres både kemisk og termisk, hvis ledningsnettet enten er blevet beskidt, eller hvis standarder og direktiver kræver det. Serien er ligeledes godkendt af de største, internationale certificeringsinstanser til anvendelse i sprinkleranlæg.

Af hygiejniske årsager er alle Mapress’ pressefittings forseglet med en beskyttelsesprop, der først må fjernes, når fittings skal monteres. Proppens farve viser samtidig, hvilken type af væske eller gas, den pågældende fitting er beregnet på. Det minimerer risikoen for at bruge produktet forkert.

Som standard er Mapress Rustfrit godkendt til driftstemperaturer på -30°C til 120°C og et maksimalt tryk på 1,6 MPa (16 bar). Men anvendelses- og temperaturområderne kan også udvides ved hjælp af særlige tætningsringe, så det eksempelvis kan benyttes inden for solenergi, hvor temperaturen kan snige sig op på 180°C.

Fakta om legeringen
Legeringen i Mapress Rustfrit, der med sit forhøjede indhold af bl.a. molybdæn er designet til forskellige formål, sikrer stabilitet og beskytter mod korrosion. Formstykker, rør og svejsesøm har fået en ensartet materialestruktur, der resulterer i en bedre formningsevne og langvarig tæthed, mens rørenes glatte overflader betyder, at tætningsringen passer præcist, så de hygiejniske egenskaber er optimerede.

Anvendelsesområder:

  • Drikkevandsinstallationer
  • Åbne og lukkede vandkredsløb
  • Trykluftsystemer op til 2,5 MPa (25 bar) – følg godkendelser
  • Solvarmeanlæg fra -25 °C til +180 °C
  • Olie
  • Gas
  • Industrielle anlæg
Dato: 15. december 2016
Fabrikat: Geberit
Produktkategori: 202008

Andre artikler