Gode vibrationer starter med en handske

Svenske Ejendals står bag den godkendte vibrationshandske, Tegera 9180, som minimerer risikoen for vibrationsskader. Det er en investering, der giver færre arbejdsulykker, færre sygedage og højere produktivitet og i sidste ende fører til lavere samlede omkostninger, lover producenten.

Hvis du skader dine hænder, påvirkes din livskvalitet. Det kan tage lang tid, før du kommer dig, og det er dyrt for både privatøkonomien, virksomhedens og i sidste ende samfundets økonomi. Faktisk relaterer mere end halvdelen af alle arbejdsskader sig til skader på hænder og fødder. Ved daglige påvirkninger af vibrationer uden brug af vibrationsdæmpende handsker risikerer man bl.a. at få de såkaldte ”hvide fingre”.

Men man kan minimere risikoen for arbejdsskader med den rette beskyttelse. Tegera 9180 er en avanceret specialhandske beregnet på miljøer, hvor der anvendes kraftigt vibrerende værktøj og maskiner.
 

Modvirker vibrationer effektivt

Det unikke materiale – Vibrothan – i Tegera-handskens håndflade er i stand til at absorbere op til 55 % af vibrationerne ved højfrekvens og helt op til 90 % af vibrationerne ved mellemfrekvens. Handsken er desuden udført i det miljøvenlige PU-materiale Microthan, der betyder, at handsken er fleksibel og komfortabel.


Fakta

> Tegera 9180 egner sig primært til brug ved bl.a. mejselhamre, vibrationsværktøj, hurtigslibere, pudsemaskiner og vinkelslibere.

> Vibrationsskader viser sig typisk først som snurrende eller følelsesløse fingre. Efter længere tids belastning er der risiko for at få såkaldte “hvide fingre”, som kan opstå i koldt vejr eller ved berøring af koldt værktøj.

> På sigt viser skaderne sig ofte som nakke- og skuldersmerter, som stråler ned i armen og hånden. Smerter i skuldre og albuer er også almindelige.

Se sortimentet her >>

Dato: 06. september 2016
Fabrikat: Ejendals
Produktkategori: 202012

Andre artikler