Ahlsell eneforhandler af Ketting produkter

Samarbejdet med en af Ahlsells faste leverandører af kæder, hollandske Ketting Import (KIM), bliver yderligere forstærket, når Ahlsell i 2016 bliver eneforhandler i Danmark af produkter fra den velrenommerede importør.

For Ahlsells kunder er det udvidede samarbejde med KIM ensbetydende med en bedre adgang til et unikt program inden for rullekæder, løftekæder, transportørkæder, kæder med medbringere og specialkæder. Alle typer kæder leveres i øvrigt i rustfri, hvis man ønsker dette.

På det danske marked bliver Ahlsell derfor også eneforhandler af verdens bedste rustfri rullekæde; Super Stainless Steel-serien fra japanske Sugiyama. Endda fra lager.

 

Ahlsells kunder får del i vigtig viden

Kvalitet kendetegner alle de kæder, der forhandles via KIM. Der er fokus på holdbarhed, slidstyrke og lang levetid. Udover rullekæder har KIM også sit eget værksted til bearbejdning af kædehjul og til at samle kæder med medbringere efter kundeønske.

KIM har med sine 90 års erfaring på området en imponerende viden omkring rullekæder og tilbehør. Som følge deraf er KIM også en vigtig sparringspartner for Ahlsell og vores kunder. Kædeimportøren er kendt for at kunne præstere fleksible løsninger og for at svare meget hurtigt på forespørgsler. Denne service får Ahlsells kunder således direkte gavn af.

Dato: 01. februar 2016
Produktkategori: 202054, 202008

Andre artikler