Stort udvidet stålsortiment

Udvidelsen af stållageret i Taulov er veloverstået og har givet plads til over 90 nye varedimensioner. Kunderne får fremover adgang til et meget bredere udvalg af bjælker, armering og rør

Sanistål er klar til at yde sine kunder en endnu bedre service. Den 6000 kvadratmeter store udvidelse og en omrokering af stållageret i Taulov har givet mulighed for at lagerføre et langt større antal efterspurgte produkter.

Dialog med kunderne

Helt præcist ligger der nu 37 nye stålbjælker på lager i kvalitet S355, som også kan leveres i fix-mål, 11 nye armeringsnet i kvalitet B550B samt 44 nye koldt- og varmtformede rørprofiler i kvalitet S35J2H. Oveni tilbyder Sanistål, som de eneste på markedet, op til ti overskæringer af bjælker eller rør til levering allerede dagen efter.

Det nye sortiment er blevet til efter en grundig dialog med kunderne.

”Vi ønsker at understøtte vores kunders forretning, og det gør vi ved til stadighed at tilbyde et komplet produktsortiment. Vi skal kunne håndtere alle typer projekter fra vores stållager – også projekter, hvor der for eksempel er krav til højere stålkvaliteter,” forklarer Michael Lund, direktør for Saniståls ståldivision.

Markant hurtigere leveringstid

Michael Lund er glad for, at Sanistål med det udvidede sortiment kan være med til at nedsætte kundens ventetid markant. Noget, kunderne måske skulle vente én til flere uger på afhængig af materialetype, kan nu stå på deres adresse allerede dagen efter, at de har bestilt det. Og det er et parameter, der virkelig tæller i stålverdenen:

”Vi kan i bund og grund mindske kundernes behov for egen lagerføring og afkorte deres leveringstid betydeligt. Med andre ord kan vi simpelthen tilføre kunden værdi i form af øget konkurrenceevne” siger han.

Dato: 14. december 2016
Produktkategori: 200770

Andre artikler