Oras Aquita – armaturer, som du ikke finder i byggemarkedet

Med Oras Aquita kan du tilbyde dine kunder en elegant løsning til den rigtige pris – og det er uden konkurrencen fra retailmarkedet. Oras Aquita fås nemlig kun gennem Saniståls Proff Partner-koncept, der udelukkende sælger til håndværkeren.

 

Saniståls nye koncept, Proff Partner, giver dig som håndværker en unik mulighed for at sikre en stabil indtjeningsmulighed gennem et stadigt voksende udbud af sanitetsprodukter, som vi eneforhandler til fagmanden.

I den kategori falder Aquita-serien fra det velkendte brand, Oras. Armatur-serien kommer i et nyt og slankere design i forhold til de traditionelle Oras-modeller.

Variation til hele boligen
Aquita-serien har også en ny type kartouche, og ligesom selve armaturet, så skal kunderne have reservedelene via dig. Det giver dig ekstra indtjeningsmuligheder og en god mulighed for at komme tættere på dine kunder i en type opgaver, de tidligere selv har bakset med.

Og har dine kunder fået smag for Aquita, så er serien tilpasset til både badeværelset, køkkenet og bryggerset.

Således fås armaturerne som både sidebetjente og topbetjente håndvaskarmaturer samt i en XL model.

Saniståls Prof Partner-koncept – kort fortalt

  • Som fagmand har du adgang til unikke sanitetsprodukter fra kendte brands, som du kun kan få gennem Sanistål. Det vil sige, varerne sælges ikke direkte til private kunder i butikkerne
  • Sortimentet strækker sig fra budgetvenlige til high end-produkter
  • Prof Partner-konceptet er en del af Saniståls effektive dag til dag-levering på lige fod med alle vores øvrige produkter, så du og dermed din kunde har hurtig adgang til varerne
  • Vi sikrer dig og din kunde længere med 5 års leverandørgaranti på alle produkter

 

Find Oras Aquita XL håndvaskbatteri med bundventil her>>

Find Oras Aquita XL håndvaskbatteri uden bundventil her>>

Find Oras Aquita håndvaskbatteri med høj tud og bundventil her>>

 

 

Dato: 11. maj 2017
Fabrikat: Oras
Produktkategori: 202005, 202023

Andre artikler