Wavin presfittings i metal eller plastik er garanteret utætte

Wavins to typer Tigris presfittings i ren metal (M1) og ren plastik (K1) har fået garantien ”garanteret utæt”. Læs mere om, hvorfor det er smart nedenfor.


Når du har brug for presfittings til et drikkevandssystem, findes de både som ren metal og som ren plastik i Wavins Tigris-serier. Og både Tigris M1 (metal) og Tigris K1 (plastik) har en smart lækagefunktion, som Wavin kalder ”garanteret utæt”.

Ved en tæthedsprøvning vil samlingen nemlig lække, hvis den ikke er presset. Herved undgår man, at en ikke-presset samling bliver skjult i en skakt, hvorfra den på et senere tidspunkt begynder at lække. Eller at røret helt springer ud af muffen med risiko for vandskade.

Holdbare presfittings i metal - godkendt til drikkevand
Sortimentet af Tigris M1 presfittings i metal indeholder mere end 100 forskellige fittings med alle nødvendige komponenter. Fra T-stykker og vinkler til reduktioner.

Et stort udvalg af formstykker og overgange i dimensioner fra Ø16 - Ø75 mm betyder, at du kan finde de helt rigtige fittings, der passer til netop dit projekt.

Korrosionsfri presfittings i plast- godkendt til drikkevand
K1 presfittings er et system til Alupex, hvor alle vandberørende dele er i 100% plast. Du får med andre ord rørsystemer, der aldrig korroderer.

Alle fittings er fremstillet i PPSU og med preskapper i rustfast stål. Overgange med indvendigt gevind er forsynet med indstøbt gevindring i afzinkningsbestandigt messing.

Tigris K1 har stor kulde- og varmebestandighed samt god kemikalieresistens, så du sikrer, at dine kunder får langtidsholdbare installationer.

Dato: 28. juni 2017
Fabrikat: Wavin
Produktkategori: 202005, 202018

Andre artikler