Bygningsprofiler til ethvert formål

Bygninger, store som små, skal beskyttes mod vejr og vind, særligt i et nedbørsrigt klima som det danske, og her yder bygningsprofiler en del af beskyttelsen. Firmaet GTBUILD producerer profiler i bl.a. aluminium, zink og vejrbestandig rustfri stål, og foruden et større lagersortiment af profiler i standardmål kan Sanistål levere specialprofiler med kort varsel, så byggeriet kan få den sidste finish.

Bygningsprofiler bruges til at beskytte dit byggeri, hvad enten der er tale om en fabrik, et kontor, en villa, tilbygning eller blot en garage.

Profilerne, der skal sørge for, at vandet ikke løber den gale vej og ødelægger vægge og tag med fugt, kommer i både aluminium, zink og rustfri stål af høj, ensartet kvalitet, hvilket producentens ISO 9001 bevidner.

Dette væsentlige tilbehør til ethvert byggeri lagerføres i mange gængse standardmål. Ligeledes kan Sanistål  levere specialprofiler efter ønske og med kort leveringstid, så dit byggeri ikke bliver forsinket.

 

Monteringsklare med tilpassede ender

Alle profilemnerne er lavet i en kvalitet, der tager højde for meget nedbør, fugtig, saltet havluft og lignende udfordringer, som Tag og facade branchen i Danmark må tage højde for.

Bygningsprofilerne i 1 mtr. længder kommer monteringsklare, og flere af produkterne leveres desuden med tilpassede, udstansede ender, så profilerne nemt kan skydes sammen. Dertil kommer flere af profilerne i en udgave, hvor de er forstrøget med bitumen, så du kan spare en arbejdsgang på paptaget.

Kapsler og skotrender er koniske, så man slipper for samlinger med mellemrum. Den lille detalje giver en ekstra sikkerhed mod vandindtrængning og giver glade kunder.

 

Fakta

> aluminiumsprofiler i 0,6 mm fås i vejrbestandigt 2S kvalitet – også i mat sort farve

> zinkprofilerne leveres i 0,65 mm titanzink

> rustfri stålprofiler kan fremstilles med 0,3 mm tykkelse i en kvalitet, der er korrosionsfast selv i kystområder

 

Dato: 18. juni 2018
Emne: Bygningsprofiler, Tag og Facade

Andre artikler