Fandt 300 timers ekstra produktionstid

Der var hurtig gevinst, da Broen A/S fik besøg af Sanistål. På blot en enkelt dag fandt de 300 timers ekstra produktionstid ved at få en CNC-maskine til at køre hurtigere og bedre.

Hvis maskinerne ikke kører effektivt nok, kan det i sidste ende betyde, at man må takke nej til ordrer. Det var præcis den udfordring Broen A/S stod med, da de havde flere ordrer end maskintimer til rådighed på deres avancerede Buffoli CNC-maskine.

”Det nævnte jeg en dag for Saniståls produktspecialist Ulrik Kirk Boesen, der leverer størstedelen af det stål, som vi bruger på maskinen. Han fortalte, at Sanistål tilbyder hjælp til optimering af produktionsprocesser i samarbejde med DAMRC, og at de sikkert kunne løse problemet ved at få maskinen til at køre bedre,” siger Jakob Jensen, Supply Chain Director i Broen A/S.

Virksomheden er kendt for sin førende rolle inden for intelligente flow control løsninger og tilbyder et bredt udvalg af rørsystemer, fittings og ventiler i forskellige materialer og teknologier.

 

God dialog

Jakob Jensen er meget begejstret for den gode dialog, som både han og produktionsfolkene ude ved maskinen havde med Sanistål og DAMRC.

”Vi har nogle meget erfarne medarbejdere i produktionen, og de tager det ikke nødvendigvis for gode vare, hvis der kommer nogen og siger, at de skal ændre den måde, som de gør tingene på. Men Sanistål og DAMRC havde en meget faktuel tilgang til tingene, og de inddrog produktionsfolkene helt fra starten, så de accepterede med det samme, at de skulle ændre på hastighederne. Jeg tror faktisk, at de syntes, at det var en spændende proces at være en del af,” siger Jakob Jensen.

Totalt set er der omkring 6.000 produktionstimer i en Buffoli CNC-maskine, og Broen A/S har nu øget det med 300 timer ved at optimere på et enkelt emne. Men det skal ikke slutte her. ”Vi er meget positive overfor samarbejdet med Sanistål, og derfor vil vi nu forsøge at optimere på yderligere to emner sammen med dem. Vi håber, at det kan give et ligeså godt resultat,” siger Jakob Jensen.

 

Hvis du vil høre mere om mulighederne for proces- og kompetencehjælp, kan du kontakte vores erfarne stålspecialister og få mere information om dine muligheder:

 

Se hele sortimentet af stål her >>

__________

Fakta:

Saniståls specialister samarbejder med DAMRC om i fællesskab at tilbyde proces- og kompetencehjælp til Saniståls kunder inden for den spåntagende industri.

Sammen kan de hjælpe til, at kunderne opnår:

  • Reduceret værktøjsspild
  • Produktivitetsforøgelse
  • Minimering af bearbejdningstiden.

 

Dato: 11. april 2018
Produktkategori: 200770

Andre artikler