Få et smukt og sikkert afløb med Unidrain

Unidrains linjeafløb er et af verdens sikreste afløb. Det holder vandet på sikker afstand af alle konstruktioner, og samtidig er både design og kvalitet helt i top.

Badeværelset er det sted i boligen, hvor der er risiko for flest skader – og de kan være dyre at fikse. Men med Unidrains linjeafløb får du et produkt, som holder vandet på sikker afstand af alle konstruktioner. Dertil kan du med Unidrain tilbyde et designudvalg, som lever op til nutidens boligejeres høje krav til kvalitet, håndværk og design.

Et af verdens sikreste afløb

Da Unidrain blev udviklet for lidt over ti år siden, var det lidt af en revolution i afløbsbranchen. Indtil da havde det været nødvendigt at placere afløbet midt ude i gulvet, så det var på sikker afstand af væggene, og så der ikke ville opstå råd eller svamp i de bagvedliggende konstruktioner. Men alt det ændrede Unidrains patenterede vægflanger, som går op ad væggen, bagpå. Og det er flangerne, der gør Unidrain til et af verdens sikreste gulvafløb. 

Unidrains linjeafløb er udført i rustfrit stål, så afløb og flanger udgør en samlet enhed. Flangerne er cirka fem cm høje og sikrer, at vandet fra afløbet aldrig kommer i nærheden af de bagvedliggende konstruktioner. Flangerne har gjort det muligt at flytte gulvafløbet helt op til brusenichens væg. I praksis placeres afløbet langs med den færdige væg, vådrumsmembran påføres, og til sidst monterer mureren fliserne.

Mange designs at vælge imellem

Unidrain har to designserier at vælge mellem: Der er ClassicLine-serien, der består af en klassisk rist, som findes i seks forskellige designs og passer til de fleste hjem.

Derudover er der HighLine-serien, som er til dem, der ønsker lidt ekstra luksus. Her er risten erstattet af et stålpanel, hvor vandet ledes væk gennem en tynd rille. Panelet findes i børstet og håndpoleret stål samt sort, messing og kobber. Desuden kan man vælge HighLine Custom fliseløsningen, hvor stålpanelet er erstattet af en flise magen til det omkringliggende gulv, hvilket skaber et næsten "usynligt" afløb.

Se det store udvalg her

Dato: 28. december 2019
Fabrikat: Unidrain

Andre artikler