Ahlsell og Carl F er ny distributør af HiWatch-overvågningsudstyr

Den førende leverandør af videoovervågningsudstyr, HikVision, har valgt Ahlsell og Carl F som ny distributør af deres innovative serie af overvågningskameraer med navnet HiWatch. Det intelligente HiWatch-overvågningsudstyr er en effektiv sikringsløsning, som fås i et bredt udvalg og til en fornuftig pris.

Videoovervågning er blevet mere og mere populært blandt de små- og mellemstore virksomheder i Danmark, der vil sikre deres forretning mod ubudne gæster. Nu er der gode nyheder til de virksomhedsejere, der stadig går og overvejer at investere i en overvågningsløsning. Ahlsell og Carl F er nemlig blevet valgt som ny distributør af de budgetvenlige HiWatch-kameraer fra HikVision. Den innovative serie af overvågningsudstyr rummer et bredt udvalg af professionelle analoge og IP-kameraer, som til en fornuftig pris bringer din videoovervågning ind i den digitale tidsalder.

- Vi er utroligt stolte over, at HikVision har valgt os som distributør af deres HiWatch-serie. Det intelligente videoovervågningsudstyr er en effektiv og budgetvenlig løsning til små og mellemstore virksomheder samt boligforeninger, som vi hos Ahlsell ofte leverer sikringsprodukter til. Derfor er matchet med HikVision lige i skabet, og HiWatch-serien passer rigtig godt ind i vores produktkatalog, fortæller Benno Nagbøl, som er produktchef hos Carl F.

Intelligent overvågningsudstyr til ethvert formål
HiWatch-videoovervågningskameraer fås i Bullet-, Turret og Dome-modeller til både indendørs og udendørs brug. Man kan også vælge en vandalsikret version, så man undgår hærværk. Derudover tilføjede HikVision for nyligt et helt nyt kamera til HiWatch-serien med navnet Speed Dome, som filmer i Turbo HD-kvalitet og med intelligent 3D-positionering, så man med høj nøjagtighed kan se, hvor mistænksomme personer befinder sig på matriklen. 

Med overvågningsudstyr fra HiWatch-serien følger HikVisions brugervenlige HIK-Connect-softwaresystem med en tilhørende app, så brugeren hele tiden kan få det fulde overblik på computeren eller mobiltelefonen. HIK-Connect kan understøtte op til 256 overvågningskameraer, afspille live og playback på op til 4 videoskærme, visualisere kort og opsætte alarmzoner, optage en komprimeret hændelseslog og kan desuden benyttes af flere brugere samtidigt.

- HiWatch-kameraer er en simpel og effektiv overvågningsløsning, som er gennemtestet på forhånd, så vi ved, at det virker 100 procent. Med HiWatch-serien kan vi nu tilbyde en bred pallette af overvågningskameraer, som er en rigtig god løsning til især små- og mellemstore virksomheder. Og det er blandt andet fordi overvågningsudstyr fra HiWatch er en brugervenlig løsning, som desuden er meget nem at installere, forklarer Benno Nagbøl.

Særlige fordele ved HiWatch-serien fra HikVision:

  • Fås som både analog og IP-videoovervågning
  • Budgetvenlig overvågningsløsning
  • Kan fjernstyres af flere brugere på samme tid
  • Understøtter op til 256 overvågningskameraer
  • Afspiller live og playback på op til 4 videoskærme
  • Visualiserer kort og opsætter brugerdefinerede alarmzoner
  • Optager en hændelseslog ud fra et defineret tidsrum

Du kan finde det nye udvalg af HiWatch-overvågningsudstyr i vores webbutik her >>

Dato: 18. marts 2019
Fabrikat: HikVision
Produktkategori: Beslag og Sikring, Dørlukkere, nøgleafbrydere, ABDL og tilbehør

Andre artikler