Den rette stålpartner øger fleksibiliteten

Hos smedevirksomheden AL Rør og Stål i Roskilde leverer de rustfri stålkonstruktioner og rørinstallationer til en række danske industrier. Det kræver stor fleksibilitet og hurtig responstid, og netop derfor har AL Rør og Stål valgt Sanistål som deres foretrukne stålleverandør.

Industriservice, byggeri, VVS og smedearbejde. Hos AL Rør og Stål beskæftiger de sig med stort set alt inden for stål og metaller, og smedevirksomheden laver blandt andet stålkonstruktioner til store byggeprojekter og rørføringer til kemiindustrien.

AL Rør og Stål leverer således en bred vifte af stålløsninger til en række kunder med forskellige behov, og det stiller krav til både hurtighed og fleksibilitet.

- Vi løser en række opgaver for flere forskellige virksomheder og er blandt andet involveret i en del af vedligeholdelsesarbejdet af produktionsapparatet hos katalysatorvirksomheden Haldor Topsøe. Fælles for alle opgaver er, at vi kan levere en løsning, som lever op til kundernes meget varierende krav til tid og fleksibilitet, fortæller direktør for AL Rør og Stål, Anders Lykke, og fortsætter:

- Vores kunder får således altid leveret en løsning hurtigst muligt og til den aftalte pris. Det kan kun lade sig gøre, fordi vi samarbejder med underleverandører, som er ligeså hurtige og fleksible som os selv.

En perlerække af leveringsmuligheder
AL Rør og Stål arbejder hovedsageligt med rustfrit og konstruktionsstål, som bliver leveret af Sanistål. Det skyldes blandt andet Saniståls brede vifte af leveringsmuligheder, fortæller Anders Lykke:

- Vi køber omkring 50 til 60 tons stål om året, hvor vi benytter os af de mange forskellige leveringsmuligheder, som Sanistål tilbyder. Vi kan eksempelvis få leveret stål til døren, eller hvor det ellers passer os, dagen efter bestillingen er sendt afsted, forklarer han og fortsætter:

- Vi kan derfor få leveret vores stål, hvor det passer os, og til den tid, vi skal bruge det.

Dato: 08. april 2019
Emne: E-handel, Distribution, Webbutik
Fabrikat: Mascot
Produktkategori: Stål og metaller

Andre artikler