Ny rørtangsteknologi sparer dig dyrebar tid

Værktøjsspecialisterne fra Bahco lancerer nu en ny rørtangsserie med navnet Quick-Adjust, som med en specialudviklet stilleskrueteknologi gør det markant nemmere at anvende og indstille din rørtang.

For 130 år siden opfandt grundlæggeren af Bahco, Johan Petter Johansson, rørtangen. For at markere det store jubilæum lancerer Bahco derfor en ny og innovativ rørtangsserie med navnet Quick-Adjust. 

Den nye rørtangsserie er udstyret med en innovativ stilleskrueteknologi, der gør det muligt at indstille rørtangen ti gange hurtigere end med en standard stilleskrue. På den måde kan du hurtigere tilpasse tangens greb og dermed effektivisere dit rørarbejde markant.

Tidsbesparende, kraftfuld og brugervenlig
Helt konkret indstilles Quick-Adjust-rørtangsserien efter en standard stilleskrue, indtil den nyudviklede Quick-Adjust-funktion aktiveres. Den innovative teknologi gør det herefter muligt at køre stilleskruen hurtigt ind over gevindet og fører dermed til store tidsbesparelser.

Derudover er tangen udviklet med smalle kæber og aggressive tænder, som er vinklet indad - små inderst og større længst ude, hvilket giver et fast greb på alle rørdimensioner. Det slanke design gør desuden rørtangen velegnet til brug, hvor pladsen er trang. For at optimere holdbarheden er Quick-Adjust-serien produceret i rustbeskyttet og højtlegeret stål med induktionshærdede tænder.

Ergonomi i topklasse
Som med Bahcos øvrige produkter sætter Quick-Adjust-rørtangserien også ergonomien i højsædet. Den er er nemlig udviklet i henhold til Bahcos ERGO-program og kommer i et let buet design, der sikrer, at dine fingre ikke bliver klemt under brug.

Det er derfor ikke for ingenting, at Bahco kalder sig industriens pioner, og med lanceringen af de nye Quick-Adjust-rørtænger sætter værktøjsproducenten igen nye standarder inden for effektivt og brugervenligt værktøj.

Særlige fordele ved Bahco Quick-Adjust:

  • 10 x hurtigere end ved standard stilleskrue
  • Optimal komfort og øget produktivitet
  • Udviklet med Bahco ERGO-program
  • Komfortabelt to-komponenthåndtag
  • Specifikationer: 1610 1” / 25,4 mm & 1620 1 ½” / 38,1 mm

Du finder Quick-Adjust-rørtængerne fra Bahco i vores webbutik >>

Dato: 08. april 2019
Fabrikat: Bahco
Produktkategori: Værktøj, Håndværktøj

Andre artikler