Stål, rustfrit stål eller metaller – Ahlsell er din leverandør

Ahlsell er din stålpartner med et bredt sortiment af stål og metaller. Med kyndig vejledning fra Ahlsells erfarne konsulenter er du aldrig i tvivl om, hvilken løsning der passer til din virksomhed.

Uanset om du har behov for sort eller rustfrit stål, aluminium, messing eller bronze, så kan Ahlsell levere varen i præcis den udformning og kvalitet du har brug for. 

Netop derfor er Ahlsell en stålpartner, der skaber værdi for deres samarbejdspartnere og deres kunder. Sådan lyder det blandt andet fra Anders Lykke, direktør og daglig leder i smedevirksomheden AL Rør og Stål i Roskilde:  

-  Vi får alt vores stål leveret af Ahlsell, og det løber op i 60 tons stål om året, hvor af størstedelen er rustfrit. Vi får leveret alt fra stænger til rør og bjælker og meget andet. Ahlsell har jo et meget bredt sortiment, som giver os en række muligheder, når vi skal løse opgaver for vores kunder.

Hos Give Kranservice i Give handler de alt stål hos Ahlsell. Her kan de nemlig frit bestille lige den vare, de skal bruge, fortæller lagerchef Tony Zachariassen: 

- Vi svejser i sort stål, som vi stort set altid køber hos Ahlsell. Vi håndterer mange forskellige opgaver, hvor vi ofte benytter os af forskellige stålprofiler. Det bestiller vi bare i Ahlsells webshop, hvor vi har nem adgang til et bredt sortiment af produkter.   

Dato: 07. marts 2019
Emne: E-handel, Webbutik
Produktkategori: Stål og metaller

Andre artikler