Boligselskab får mere tid til at betjene beboere med EasySupply

Vildtbanegaard boligselskab med 1900 lejligheder i Ishøj har valgt Saniståls automatiske lagerstyringskoncept EasySupply for at sikre, at blandt andet toiletter og spejle altid er inden for rækkevidde: “Vi er sikret en strømlinet levering og har aldrig haft så meget styr på vores lager og vores varenumre som nu”.

Oplagt løsning for større boligselskaber

”Tidligere skulle Mads holde styr på, hvilke rekvisitionsnumre han havde brugt til hvilke afdelinger for at sikre, at den rigtige afdeling blev belastet økonomisk. Nu modtager han automatisk fakturaer per afdeling”, siger salgskonsulent i Sanistål Bo Krogsgaard Andersen og understreger, at EasySupply vil være en oplagt løsning for boligselskaber af en tilsvarende størrelse som Vildtbanegård.

“I Vildbanegård er der gennemsnitligt 14 fraflytninger om måneden. Hver lejlighed har cirka 20 afbrydere, så det er tæt på 300 afbrydere, der skal udskiftes hver måned. Med det flow giver EasySupply rigtig god mening,” siger Bo Krogsgaard Andersen.

Samarbejdet er “guld værd”

Vildtbanegård har udvidet sit sortiment hos Sanistål, som nu tæller 250 varenumre inden for VVS-, el-og tømrerartikler. Herunder toiletter, blandingsbatterier, brusearmaturer, perlatorer, spejle, dørgreb og afbrydere.

Når EasySupply har været i drift et halvt år, skal Mads Schmidt Nielsen tage stilling til, om det skal fortsætte.

“Vi er meget glade for vores samarbejde med Sanistål og i særdeleshed med Bo. Bo kommer af sig selv og oplyser, når han han har fundet en vare til en billigere pris, og dén gensidige loyalitet og respekt værdsætter vi meget. Vi pristjekker selvfølgelig også indimellem, men med cirka 250 varenumre har vi ikke tid til det. Samarbejdet med Bo er i alle henseender guld værd værd for os”, siger Mads Schmidt Nielsen.

Klik og læs  mere om EasySupply.

Dato: 24. august 2021
Emne: EasySupply

Andre artikler