Ny kommerciel direktør: ”Mit hjerte banker for salg”

39-årige Anders Kruse er ny mand i spidsen for det eksterne salg i Sanistål. Han glæder sig til at være med til at videreudvikle stærke salgskoncepter og -løsninger til gavn for kunderne.

”Mit hjerte banker for salg. Den dér følelse, du får, når du lykkes med en handel efter en lang salgsproces, den er bare fantastisk. Det er noget af det, jeg glæder mig til at opleve en masse af i fremtiden sammen med medarbejderne i Sanistål,” siger Anders Kruse, der havde første arbejdsdag som kommerciel direktør 1. november.

”Jeg har allerede været rundt i mange afdelinger i Sanistål, og jeg er simpelthen blevet taget så godt imod overalt. Det har virkelig været en fornøjelse,” siger han.

Passer perfekt til Sanistål
Anders Kruse er uddannet civilingeniør i international teknologiledelse fra Aalborg Universitet. Siden 2007 har han været ansat i forskellige lederstillinger i Danfoss-koncernen, som alle har haft fokus på salgsområdet.

Senest har han som Vice President i Danfoss varetaget den globale ledelse af ’Floor Heating and Electronic Controls’, som er et forretningsområde, hvor virksomheden er markedsledende i hele verden.

”Anders har en meget stor salgserfaring og har arbejdet med salgsstrategier i hele sit arbejdsliv. Udover at være rigtig skarp og målrettet er han også en åben, ærlig og behagelig person. Jeg er overbevist om, at han passer perfekt her i Sanistål,” siger økonomidirektør og konstitueret adm. direktør Uffe Iversen.

Dato: 07. december 2021
Emne: Salg

Andre artikler