Oplad elbilen mens du handler hos Ahlsell

Ahlsell har i samarbejde med ladeoperatøren Clever opsat fire ladestandere til el- og hybridbiler ved Ahlsell i Aalborg. Yderligere ladestandere opsættes ved flere af Ahlsells øvrige adresser landet over i den kommende tid.

Stadig flere bilejere skifter til klimavenlige el- eller hybridbiler. Det gælder også Ahlsells kunder, som nu får lettere ved at lade batterierne op på deres biler. Fra tirsdag den 17. august er det muligt at tanke el på bilen ved fire ladestandere, som er blevet sat op ved Ahlsells butik i Aalborg.

”Dermed er det muligt for vores kunder at tanke strøm på bilen, når de alligevel henter varer i Ahlsells butik,” siger Bo Ravn Nielsen, der er indkøbschef i Ahlsell.

Klimafokus i Ahlsell
Butikken i Aalborg ligger i tilknytning til Ahlsell-koncernens hovedkontor. Ladestanderne kan derfor også benyttes af gæster i hovedkontoret eller de af Ahlsellsmedarbejdere, der kører i el- eller hybridbil.

”Vi har i Ahlsell løbende fokus på, hvordan vi kan reducere miljø- og klimabelastningen af virksomhedens aktiviteter. Mange af vores firmabiler er ved at blive skiftet til el- eller hybrid. Derfor er det naturligt, at vi også bakker op, når vores kunder og medarbejdere vælger at køre i klimavenlige biler,” siger Bo Ravn Nielsen.

Flere ladestandere på vej i Ahlsell
Det er planen, at der skal opstilles ladestandere ved flere af Ahlsells afdelinger rundt omkring i landet i den kommende tid.

”Der kommer ladestandere ved flere af vores større afdelinger allerede i år, mens andre afdelinger får opsat ladestandere i løbet af næste år, ” siger Bo Ravn Nielsen.

Elbiler udleder mindre CO2. Vi giver klimaet en hånd, når biler kører på el i stedet for benzin eller diesel. En fossildrevet bil udleder 1 ton CO2 for hver 8.000 km. En elbil udleder 1 ton CO2 for hver 56.000 km – altså syv gange så langt.
Dato: 27. august 2021
Emne: CSR, Miljø og Klima

Andre artikler