Sanistål støtter Julemærkehjemmene

Alt for mange børn i Danmark kæmper med ensomhed, mobning og lavt selvværd. Hvert år hjælper Julemærkehjemmene omkring 1.000 børn i alderen 7-14 år til en ny start på livet. I Sanistål bakker vi op om den gode sag og sætter julemærker på vores pakker i hele november og december.

Børn, der ankommer til et ophold på et julemærkehjem, har som regel mange problemer og bekymringer med i bagagen. Det er børn, der mistrives og føler sig alene og ikke tror, at de er noget værd.

I løbet af de ti uger, som opholdet på et julemærkehjem varer, bliver børnene del af et fællesskab med støtte og omsorg og nye kammerater. Resultaterne viser, at et ophold på et julemærkehjem forbedrer børnenes selvopfattelse, humør og livskvalitet markant. Børnene får styrket troen på, at de er gode nok - præcis som de er.

Et ophold på et julemærkehjem er gratis for familien. Driften af landets fem julemærkehjem finansieres hovedsagelig af donationer og støtte fra virksomheder, fonde og privatpersoner og af overskuddet fra salg af julemærket.

I Sanistål vil vi gerne være med til at sætte fokus på børns trivsel og sundhed. Mobning og dårlig trivsel kan sætte ar på sjælen, som barnet risikerer at bære med sig resten af livet. Det er vigtigt, at der sættes ind med hjælp og støtte i en tidlig alder - netop som julemærkehjemmene gør.

Derfor støtter Sanistål i år Julemærkehjemmene med 15.000 kr.

Udover støttebeløbet hjælper Sanistål med at udbrede kendskabet til Julemærkehjemmene ved at sætte julemærker på alle de PostNord-pakker, vi sender ud fra vores centrallager i hele november og december.

Læs mere om Julemærkehjemmene her >>

Dato: 10. november 2021
Emne: Humanitær støtte, CSR

Andre artikler