Sanistål kåret som Eliteleverandør til det offentlige 2021

Anders Krabbe (t.v.), Head of Legal, og Salgsdirektør Jesper Vernersen (t.h.)
Sanistål har gennem mange år været leverandør til stat, region, kommuner, uddannelsesinstitutioner og andre offentlige virksomheder. Det kræver et kendskab til hverdagen og kravene i det offentlige.

 

Godt samarbejde sikrer kvalitet og bredde i tilbud

”Sanistål har en stærk juridisk afdeling, der agerer i øjenhøjde, og som gerne tager med på sambesøg hos de offentlige kunder – typisk i indkøbs- og udbudsafdelinger. Det kunne for eksempel være i forbindelse med en teknisk dialog omkring udbudsudformning," siger salgsdirektør Jesper Vernersen. 

”Specifikationerne i et udbud kan nogen gange stå i vejen for at få flere tilbudsgivere på banen. Vi kan bidrage med nyttig og objektiv viden om markedsforhold og produkter, så den indkøbsansvarlige kan udforme et udbud, som gør det muligt at opnå bud fra flest mulige forskellige tilbudsgivere. Det styrker sandsynligheden for at indgå en god og lønsom aftale, som passer præcis til den enkelte kommune eller afdeling, i stedet for en ”one size fits all”-aftale på tværs af mange offentlige brancher og hele Danmark,” siger Jesper Vernersen. 

 

Sanistål står altid klar til at indgå i dialog omkring processen til sikring af det bedst mulige indkøb til den bedste pris til den offentlige sektor i det respektive marked.

 

Fakta:

Hvert år certificeres top 1% leverandører til den offentlige sektor af Udbudsvagten/Mercell. I 2020 har Sanistål været blandt de 1% største leverandører til den offentlige sektor, hvilket betyder, at Sanistål igen i år har fået certificeringen som Eliteleverandør. Sanistål har været certificeret Eliteleverandør til det offentlige i en årrække. 

Dato: 10. august 2021

Andre artikler