Mange fordele med ny dynamisk ventil til gulvvarmeløsninger

Dynamiske ventiler har uden tvivl vundet indpas på det danske marked, når det drejer sig om gulvvarmeløsninger. Derfor lancerer IMI Hydronic Engineering en opdateret og forbedret version af deres kendte Multibox under navnet Multibox Eclipse K-RTL.

Multibox Eclipse K-RTL er en ny dynamisk gulvvarmeløsning fra IMI Hydronic Engineering, der gør det nemmere og hurtigere at indstille gulvvarmesystemet. Det skyldes, at den dynamiske teknologi kendt fra Eclipse-radiatorventilen er inkluderet i den nye rumreguleringsenhed.

En dynamisk løsning betyder, at systemet ikke er følsomt overfor tryksvingninger. Og en flowregulator sørger for, at den justerede vandmængde aldrig bliver overskredet.

Med andre ord slipper du for at lave komplicerede beregninger for at ramme den perfekte vandmængde, når du bruger Multibox Eclipse K-RTL.

 

System er en helhedsløsning
Reguleringssystemet er udstyret med både returtemperaturbegrænser og rumtemperaturføler, så du får en komplet helhedsløsning samlet i Multibox Eclipse K-RTL.

Returtemperaturbegrænseren (RTL) forhindrer overskridelse af den indstillede returtemperatur, og den kræver hverken elektrisk tilslutning eller anden ekstern strømforsyning. Ovenikøbet er monteringen fleksibel, fordi du kan montere den på alle vægtyper.

Den tyskproducerede løsning er robust og holdbar til gavn for dine kunder i mange år frem i tiden.

 

De 5 vigtigste årsager til at vælge Multibox Eclipse K-RTL:

> Flowet begrænses automatisk indenfor ventilens arbejdsområde

> Den dynamiske ventil minimerer støjgener

> Optimal til renoveringer, hvor der er usikkerhed om tryk

> Høj reguleringsevne

> Tysk kvalitet fra design til produktion

 

Find Heimeier Multibox Eclipse K-RTL her>>

Dato: 03. februar 2021
Fabrikat: IMI Hydronics
Produktkategori: Termostater og følerelementer

Andre artikler