Sanistål sikrer dig den helt rigtige tætningsløsning med flere tusinde varenumre

Sanistål har udvidet programmet af tætninger, så du nu kan vælge mellem flere tusinde varenumre fuldt oprettet fra Carsten Holm A/S, og der kommer hele tiden flere til. Det er din sikkerhed for, at du finder den helt rigtige tætningsløsning til dit projekt.

Tætninger til ethvert projekt – også inden for fødevareindustrien
Med et bredt program der spænder over o-ringe, v-ringe, olietætningsringe, speedi sleeves, nutringe til hydrauliske, pneumatiske, statiske og roterende applikationer er der ikke den tætningsudfordring, du ikke kan få løst hos Sanistål. Og det er uanset om du står med en dryppende vandhane, mangler hydraulik-tætninger til en maskine eller har brug for tætninger, der opfylder EU’s strenge krav til fødevareproduktion.

Navigér hurtigt og problemfrit mellem flere tusinde varenumre
Med et udvalg der blandt andet spænder over flere tusinde varenumre kan det virke uoverskueligt at finde én specifik type o-ring eller olietætningsring, og derfor har vi været omhyggelige med at oprette hvert eneste varenummer med den nødvendige information om alt fra eksakt produktnavn og -nummer, pris og leveringstid til størrelse og kvalitet, så du er sikker på, at du har fingrene i den tætning, der løser netop dit problem. Brug søgefunktionen, benyt filtreringsmulighederne eller find vej via den brugervenlige menu, der giver dig et hurtigt overblik over de mange muligheder.

Er din ønskede vare ikke på lager, er dette angivet på produktsiden sammen med den forventede leveringstid, så du kan planlægge dit arbejde derefter.

Sanistål er din leverandør af komplette tætningsløsninger
Den kontinuerlige og gennemarbejdede udvidelse af vores tætningsprogram sikrer, at du altid kan finde den helt rigtige tætningsløsning til dit projekt på sanistaal.com – og så ovenikøbet nemt, hurtigt og overskueligt, uanset hvilken udfordring du står med.

 

Find vores sortiment af tætningsløsninger her>>

Dato: 09. september 2021
Fabrikat: Carsten Holm
Produktkategori: Teknik, Pakninger, tætninger og gummi

Andre artikler