Ahlsell fejrede ISO-certificeringer med varme pølser og kolde kakaomælk

Ahlsells centrallager i Billund har netop fået fornyet sine vigtige ISO-certificeringer for både Kvalitetsstyring og Arbejdsmiljø. Det blev fejret med manér torsdag, hvor Ahlsells-direktører indtog rollen som pølsemænd for en dag for at takke medarbejdere på centrallageret.

”Det er absolut værd at fejre, at vi nu har gennemgået en succesfuld re-certificering af både ISO 9001 og ISO 45001. Det er en flot anerkendelse af kvaliteten af vores arbejde på centrallageret. Præcis ligesom, når fine restauranter beholder deres Michelinstjerner,” siger Stephan Schuler, der er Supply Chain direktør i Ahlsell.

Pølser og Cocio til alle

Sammen med administrerende direktør Claudio Christensen tilbragte han torsdag i en pølsevogn opstillet i en af de store lagerhaller i Billund, hvor de dagen igennem serverede pølser og Cocio til de godt 250 medarbejdere på Ahlsells centrallager.

”Centrallageret er en del af livsnerven i Ahlsell, og ISO-certificeringerne er vigtige kvalitetsstempler, som viser, at vi har et meget veldrevet lager- og logistiksystem. Det er ikke mindst medarbejdernes fortjeneste, og derfor ville vi gerne fejre fornyelsen af vores ISO-certificeringer sammen med dem,” siger Stephan Schuler.

Lutter fine bedømmelser

Re-certificeringen er sket gennem en omfattende evaluering af alle procederer og arbejdsgange på Ahlsells centrallager. Selve gennemgangen foregik over tre dage, hvor eksterne auditører var flyttet ind hos Ahlsell i Billund for at trykteste centrallagerets kvalitetsstyringssystemer og foretage interviews med tilfældigt udvalgte medarbejdere.

”Jeg er utrolig stolt af de meget fine bedømmelser, vi har fået i forbindelse med fornyelsen af vores ISO-certificeringer. Det er i høj grad takket være vores dygtige lagermedarbejdere, at vi er bestået med bravour,” siger Stephan Schuler.

Ahlsells centrallager er både ISO 9001- og ISO 45001-cerificeret:

  • ISO 9001 dokumenterer, at centrallageret overholder en lang række skrappe krav til blandt andet varetilgængelighed og leveringsevne overfor kunderne.
  • ISO 45001 er en certificering af virksomhedens indsats for at styrke medarbejdernes arbejdsmiljø på centrallageret.
Dato: 14. oktober 2022
Emne: CSR

Andre artikler