Ny direktør skal styrke Ahlsells digitale kundeoplevelse

Ahlsell har ansat en af landets mest erfarne og skarpeste marketingprofiler som ny direktør for Digital Sales & Engagement. 48-årige Natascha Schøtt glæder sig til at stå i spidsen for Ahlsells digitale transformation og løfte det digitale salg.

”Jeg synes, at Ahlsell er en utrolig spændende virksomhed med et enormt udviklingspotentiale. Ahlsell har en styrket omnichannel ambition, og et ønske om hele tiden at sætte nye standarder for digitalt salg og digitale services. Vi skal gøre det nemmere og mere effektivt at handle i Ahlsell, så vores kunder i højere grad kan fokusere på at optimere deres tid og kerneforretning,” siger Natascha Schøtt.

Hun har næsten 25 års erfaring fra marketingbranchen, hvor hun blandt andet har haft ledende marketingstillinger hos SSA Global, IBM Denmark og SAS Institute. Siden 2019 har Natascha Schøtt været Director of Marketing, Communication & eCommerce i Lemvigh-Müller, og hun har dermed allerede et godt kendskab til grossistbranchen inden skiftet til Ahlsell.

”Det er min oplevelse, at både de små VVS-kunder og de store industrikunder generelt set er blevet langt mere digitalt modne indenfor de seneste år. Det handler derfor om at skabe værdi gennem relevante digitale løsninger og services, og om at sikre en sammenhængende købsoplevelse, så vi fortsat vil være en stærk partner for vores kunder i fremtiden,” siger Natascha Schøtt.

Natascha er en sværvægter
Administrerende direktør Claudio Christensen er begejstret for, at Natascha Schøtt nu bliver en del af den udvidede direktion i Ahlsell.

”Vi er i fuld gang med at skabe en digital transformation i Ahlsell, og hun skal være med til at sikre, at vi i direktionen har et konstant fokus på at blive så digitalt relevante som muligt for vores kunder,” siger Claudio Christensen. Han mener at det er et stort plus, at Natascha Schøtt allerede har et godt kendskab til grossistbranchen.

”Natascha er en sværvægter i den danske marketingbranche med en stærk digital baggrund. Derudover er det en enorm styrke, at hun kender vores branche og vores kunder. Når vi i Ahlsell i højere grad skal bringe kunderne med over i vores digitale univers, er det vigtigt at have en dyb forståelse for kundernes adfærd, og det har Natascha,” siger Claudio Christensen.

Natascha Schøtt har i flere år været en del af Dansk Markedsførings såkaldte ”M List”, som tæller Danmarks stærkeste profiler inden for marketing, tech, kommunikation og media. Hun var igen blandt de udvalgte danske marketingprofiler, da der forleden var kåring til ”M List 2022”.

Dato: 01. juni 2022

Andre artikler