Sanistål på vej mod ny ejer

Sanistål har i dag meddelt, at svenske Ahlsell køber 75,49 % af aktierne i Sanistål A/S, hvilket er alle aktier hos vores fire hovedaktionærer. Samtidig tilbyder Ahlsell at købe de resterende aktier hos vores øvrige aktionærer. Ahlsell er Nordens førende distributør af installationsprodukter, værktøjer og forsyninger til professionelle brugere.

Her og nu fortsætter vi som hidtil. Vores kunder og samarbejdspartnere har samme kontaktperson, uændrede vilkår og adgang til rådgivning, service og logistik‐ og leveringskoncepter. Der sker heller ingen umiddelbare ændringer i ledelse, medarbejdere og organisation i Sanistål som følge af handlen.

Tilbuddet til de øvrige aktionærer anbefales af en enig bestyrelse i Sanistål, og der vil gå lidt tid med den proces, ligesom de danske konkurrencemyndigheder skal godkende transaktionen. Vi forventer, at det sker som planlagt, men det vil tage adskillige uger.

 

Kapitalstærk industriel ejer

Handlen vil være god for både Ahlsell og Sanistål. Vi får nu en kapitalstærk industriel ejer, som kender branchen og vil være en god sparringpartner til at skabe fortsat vækst og udvikling til gavn for vores kunder. Begge selskaber er værdibaserede, og vi supplerer hinanden rigtig godt både geografisk og med produkter og services.

Som del af den største aktør i Norden vil vi kunne følge vores kunder på det nordiske marked på en helt anden måde end i dag. Ligesom vi ønsker at tilbyde både store og små kunder et endnu bredere udbud af produkter og services, når integrationen er på plads. Det glæder vi os til at kunne fortælle mere om.

Hvis du vil læse mere om handlen, kan du læse selskabsmeddelelsen her på vores website.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte din sædvanlige kontaktperson i Sanistål.

Dato: 24. maj 2022

Andre artikler