Vellykket premiere på Supplier Days

Sanistål havde for en uge siden premiere på Supplier Days, hvor 200 leverandører og knap 500 medarbejdere over to dage mødtes på messe til netværk og videndeling.

Efter to år med forsamlingsforbud kunne Sanistål den 10. maj slå dørene op til de første Supplier Days på Hotel Legoland i Billund.

”Supplier Days er en intern messe, hvor vores sælgere mødes med leverandører inden for alle kundekategorier. Det er vigtigt, at vi ikke ’bare’ sælger produkter, men at vi forholder os til, hvad vi sælger, og at vi forstår produkterne og vores leverandører”, siger direktør for Indkøb og Marked Morten Bak Jantzen.

Han understreger, at Supplier Days er en unik mulighed for, at sælgere og leverandører kan se hinanden i øjnene og komme i dialog om produkterne.

Rundvisning og strategi

Messen bød på 85 leverandørstande og otte Sanistål-stande fx inden for sanitet, produktsikkerhed, E-handel og koncepter, VA og stål. Om aftenen på messens første dag mødtes  leverandører og sælgere til fælles middag, hvor psykologisk manipulator Jan Hellesøe stod for underholdningen.

Der var på messen også mulighed for at booke en rundvisning på Saniståls centrallager i Billund og se det robotstyrede AutoStore-lager, ligesom administrerende direktør Claudio Christensen holdt et indlæg om Sanistål.

Det sidste faldt i god jord hos Jesper Kristiansen fra Vaillant:

”Det er vigtigt for mig som leverandør at vide, hvor Sanistål er på vej hen, så vi kan gøre os attraktive og matche den spændende vej, vores grossist går nedad”.

Dato: 17. maj 2022

Andre artikler