“Jeg oplever en høj grad af nysgerrighed over for det, jeg kan”

Ahlsell har netop ansat det første hold graduates, der skal sikre en pipeline af kompetente kandidater med en stærk forretningsforståelse. Alle skal rokere rundt i virksomheden og får en direktør fra den øverste ledelse som mentor.

Ahlsell havde 1. september premiere på sit nye toårige graduate-forløb, da ni unge akademikere havde første arbejdsdag. En af de nye er sales graduate Rasmus Støttrup, der er ansat i Koncepter og Support.

“Jeg var tiltrukket af at blive graduate i netop Ahlsell, fordi man her er parat til at investere både tid og ressourcer i, at vores karriere skabes på et godt fundament. Det prioriteres, at forløbet skræddersyes og har værdi for den enkelte frem for at placere os i nogle foruddefinerede kasser. Derudover er Ahlsell en virksomhed i udvikling, og den rejse vil jeg selvfølgelig gerne med på”, siger Rasmus Støttrup.

I Rasmus afdeling er der fokus på at udvikle løsninger, som giver kunder mulighed for at spare tid og omkostninger ved at optimere deres indkøb. Og det er bl.a. det, han har beskæftiget sig med under sin kandidatuddannelse i teknologibaseret forretningsudvikling på Aarhus Universitet. Han dimitterede i sommer.

 

“Allerede nu har jeg ansvarstunge opgaver”

“Det giver en uvurderlig ballast” at mentor er topdirektør

Dato: 20. september 2022
Emne: Job og Karriere

Andre artikler