Ahlsell er en stærk samarbejdspartner

Hos firmaet Bové-Jessen VVS ApS gør man sig hver dag umage for at levere en rigtig god service til sine kunder. Når de har udført en opgave, er det vigtigt, at kunden er glad og tilfreds. Det er derfor ikke tilfældigt, at VVS-firmaet selv foretrækker at handle i Ahlsell.

”Vi ønsker at handle hos en grossist, som behandler os lige så godt, som vi behandler vores kunder. Derfor køber vi alle vores materialer og VVS-varer i Ahlsell. Uanset om vi handler digitalt eller i butikken, så får vi altid en megagod service i Ahlsell,” siger Bjørn Schleicher Jessen, der er den ene indehaver af Bové-Jessen VVS ApS.

Har altid handlet i Ahlsell
Han driver VVS-firmaet sammen med sin makker Anders Christensen, som også er glad for at handle i Ahlsell.

”Jeg har handlet fast i Ahlsell, siden jeg blev udlært for mere end 20 år siden, og jeg har altid følt mig utrolig godt behandlet. Jeg betragter ikke bare Ahlsell som en grossist men som en samarbejdspartner, som gør det lettere for os at levere god service til vores kunder,” siger Anders Christensen.

Er i daglig kontakt med Ahlsell
Det lille aalborgensiske VVS-firma har adresse få kilometer fra deres lokale Ahlsells butik i Aalborg, og både Bjørn og Anders er ofte i daglig kontakt med Ahlsell.

”Vi bruger både webbutikken og app’en flere gange om ugen til at bestille varer, eller vi ringer til vores sælger for at få et godt råd. Desuden kan vi begge to sagtens finde på at svinge forbi Ahlsell-butikken flere gange om ugen for at hente nogle varer, som vi lige har brug for. De er altid klar til at hjælpe i butikken, og nogle gange er det en fordel lige at se og røre ved tingene, inden man køber,” siger Anders Christensen. Langt de fleste varebestillinger foregår dog digitalt.

”Når jeg er ude hos en kunde og får brug for at bestille en vare, så gør jeg det bare via Ahlsells app. Hvis jeg har bedre tid og skal bestille mange varer, så foretrækker at bruge webbutikken fra min computer. Uanset er det utrolig nemt,” siger Anders Christensen.

NAT-levering fungerer perfekt
Bové-Jessen VVS ApS benytter sig fast af Ahlsells NAT-levering. Når de bestiller varerne før kl. 18.00, så bliver de leveret på firmaadressen i løbet af natten, så de er klar, inden Anders og Bjørn og deres folk møder ind om morgenen.

”NAT-leveringen er vi rigtig glade for, og det fungerer perfekt. Hvis der en sjælden gang mangler en vare i leveringen, så er Ahlsell altid lynhurtige til at rette fejlen og få bragt varen ud til os i en fart. De er i det hele taget altid superfleksible og løsningsorienterede, når vi ringer til dem, og det er vigtigt, så vi kan koncentrere os om at hjælpe vores kunder,” siger Bjørn Schleicher Jessen.

Fakta om Bové-Jessen VVS ApS
Bové-Jessen VVS ApS blev etableret i september 2021 af Anders Christensen og Bjørn Schleicher Jessen, der begge har mange års erfaring både som selvstændige og som ansatte i større VVS-firmaer. Firmaet har adresse i Aalborg.
Ud over de to indehavere er der en ansat og to lærlinge i Bové-Jessen VVS ApS.


>> Læs mere om Ahlsells digitale tiltag og app her.

Dato: 12. maj 2022

Andre artikler