Sanistål udveksler med ny svensk ejer Ahlsell for at styrke butikker i Danmark

Saniståls butikssalgschefer deltager i et nyt udvekslingsprogram sammen med sin svenske ejer Ahlsell, hvor lederne vil lære af hinandens erfaringer med butiksdrift og udveksle best practices på tværs af landegrænserne.

Ahlsell har mere end 130 meget veldrevne butikker i Sverige, og nu vil Sanistål undersøge, hvordan den succesfulde svenske butiksdrift kan overføres til butikkerne i Danmark.

”Ahlsells butikssalgschefer er enormt dygtige til at drive deres butikker. De skaber fantastiske resultater og har en høj kundetilfredshed, og derfor er det oplagt at undersøge, hvad vi helt konkret kan lære af dem, så vi kan betjene vores kunder i Danmark endnu bedre,” siger Svend Pedersen, direktør for People & Culture i Sanistål.

Sanistål blev i december købt af Ahlsell, som er Nordens førende distributør af VVS, VA, El og værktøjer til professionelle kunder.

 

Superlærerigt besøg fra Sverige

Virkelig gode til kundepleje

Han skal på genbesøg i Sverige, og det ser han frem til.

”Jeg kan lære noget i forhold til kampagnesalg, præsentation af varerne i butikken, og så er svenskerne virkelig gode til at arbejde med kundepleje. Jeg tror også, at de kan lære noget af os. I butikkerne i Sverige noterer kunderne deres bestillinger med blok og kuglepen, mens det hele foregår digitalt med Scan & Go hos os i Sanistål,” siger Anders Paludan Ekdahl.

Ud over udvekslingen med den svenske butik har han senere på året et tilsvarende forløb med en butikskollega fra Finland.

 

Ideer skal implementeres i alle butikker

Hele det nordiske udvekslingsprogram bliver evalueret til oktober, og herefter vil de bedste ideer fra de andre nordiske landes butikker blive implementeret.

”Det nordiske udvekslingsprogram er en rigtig spændende del af hele vores integrationsproces med Ahlsell. Programmet om butiksdriften tegner allerede til at blive en succes, og herefter er det tanken, at tilsvarende forløb skal udbredes det til andre dele af vores organisation,” siger Svend Pedersen.

Udvekslingsprogrammet er er en del af Ahsells strategi om at fastholde medarbejdere og skabe en spændende arbejdsplads.

 

Nyt Nordisk udvekslingsprogram

  • Sanistål er med i Ahlsells helt nye Nordic Exchange Program.
  • Danmark, Norge og Finland har to deltagere med. Hver deltager udveksles til to forskellige lande.
  • Udvekslingen sker fra 1. maj til 30. september 2023.
  • Programmets formål er at skabe relationer, lære og forbedre den daglige butiksdrift på tværs af koncernen.

Kontaktperson:

Svend Pedersen, direktør for People & Culture i Sanistål: 22 74 68 91

 

Dato: 14. september 2023
Emne: Job og Karriere

Andre artikler