Tøm listen

Er du sikker på, at du vil tømme listen?
Ordrelinjer:
0

Tøm indkøbsliste

Du har 0 varelinjer i din indkøbsliste.
Er du sikker på, at du vil tømme din indkøbsliste?

Din indkøbsliste

Forsøg igen. – Noget gik galt, da priserne skulle hentes. Forsøg igen

Din indkøbsliste er tom

Spørgsmål om miljø

Spørg os gerne!

Visionen for Ahlsells bæredygtighedsarbejde er at være førende på det nordiske marked. Bæredygtighed - baseret på vores adfærdskodeks - vil bidrage konkret til at opfylde vores løfte om at gøre det lettere at være professionel.

Vores adfærdskodeks baseret på FNs Global Compact, FNs verdenserklæring om menneskerettigheder og relaterede FN-konventioner, centrale ILO-konventioner og OECD-retningslinjerne for multinationale selskaber. Indhold og prioriteterne i strategien for bæredygtig udvikling, der er sat til 2017-2020, baseret på en væsentlighed analyse af Ahlsell risici, muligheder og miljømæssige aspekter samt dialog med vores interessenter. Dialogen foregår i samarbejde med vores årlige bæredygtighedsrapport, som er integreret i årsrapporten (se side 19-29 for Ahlsell bæredygtighedsrapport 2017).

Desuden er Ahlsells strategi og mål knyttet til FN's 17 glob

ale bæredygtighedsmål. Vi har valgt at fokusere på fire af de sytten mål, der gør vores arbejde så nyttige som muligt. FNs fire mål er så forbundet med fire egne fokusområder. Gennem den omhyggeligt strukturerede struktur sætter vi ind, hvor Ahlsells operationer har størst indflydelse og dermed den største mulighed for at gøre en forskel.

Som en platform for bæredygtighed ligger selvfølgelig vores værdier - ansvar, åbenhed og enkelhed. De er grundlaget for alt, hvad vi gør.

Har du spørgsmål til miljø og bæredygtighed, så udfyld formularen nedenfor:

Miljø

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede

– Meddelelse fra Ahlsell

Javascript er fravalgt i din brower. For fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du aktiverer javascript Aktivere javascript