Tøm listen

Er du sikker på, at du vil tømme listen?
Ordrelinjer:
0

Tøm indkøbsliste

Du har 0 varelinjer i din indkøbsliste.
Er du sikker på, at du vil tømme din indkøbsliste?

Din indkøbsliste

Forsøg igen. – Noget gik galt, da priserne skulle hentes. Forsøg igen

Din indkøbsliste er tom

Om Ahlsell

Ahlsell er stolt af at tilbyde unikke kundeløsninger, der giver professionelle brugere adgang til en omfattende vifte af produkter og relaterede tjenester inden for en bred vifte af områder, herunder vand og kloakering, varme og sanitet, ventilation, isolering, elektricitet, køling, byggeri, fast ejendom, industri, værktøj og maskiner samt forsyninger og personlig beskyttelsesudstyr. Med en årlig omsætning på cirka 34 milliarder SEK og en tilstedeværelse i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland og Polen er vi en ledende aktør inden for vores branche.

Vores kundeløfte er enkel: "Ahlsell gør det lettere at være professionel." Med mere end 5.700 medarbejdere, 240 butikker og tre centrallagre arbejder vi hver dag på at levere på dette løfte ved at tilbyde produkter og tjenester af høj kvalitet, ekspertise og support, der hjælper professionelle brugere med at opnå succes i deres arbejde.

Ahlsell er her for at gøre din professionelle hverdag lettere, og vi ser frem til at fortsætte med at støtte dig med vores omfattende sortiment og engagerede team af eksperter. Sammen gør vi det nemmere at være professionel!

En bestilling

En leverance

En faktura

____________________________________________________________

Med os får du:

Din kontaktperson

Gennem en kontaktperson har du adgang til de rigtige kompetancer og over 100.000 lagerførte varer fra førende leverandører. Vi hjælper også med service og rådgivning til at forenkle dit arbejde og din hverdag.

 

Lokal forbindelse

Den lokale forankring og nærhed til kunden er hjørnestenene i vores forretning sammen med vores solide viden og vilje til at gøre det lille ekstra.

 

 

____________________________________________________________

Lær os at kende:

_______________________________________________________________

Godt at vide om Ahlsell

_____________________________________________________________

Om Ahlsell Sverige AB og Ahlsell Danmark ApS

– Meddelelse fra Ahlsell

Javascript er fravalgt i din brower. For fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du aktiverer javascript Aktivere javascript