Tøm listen

Er du sikker på, at du vil tømme listen?
Ordrelinjer:
0

Tøm indkøbsliste

Du har 0 varelinjer i din indkøbsliste.
Er du sikker på, at du vil tømme din indkøbsliste?

Din indkøbsliste

Forsøg igen. – Noget gik galt, da priserne skulle hentes. Forsøg igen

Din indkøbsliste er tom

Om Ahlsell

Velkommen til Ahlsell! Vi er stolte af vores unikke kundetilbud, der hjælper professionelle brugere inden for en bred vifte af brancher, såsom vand & afløb, varme & sanitet, ventilation, isolering, el, køling, byggeri, ejendomme, industri, værktøj & maskiner samt forsyninger og personligt beskyttelsesudstyr. Med vores omfattende udvalg af produkter og relaterede tjenester, er vi din one-stop-shop. Vi har en årlig omsætning på cirka 50 milliarder SEK, og du kan finde os i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland og Polen. Lær mere om vores omfattende udvalg og services på vores hjemmeside. Velkommen til Ahlsell – din partner i hverdagen.

Hos Ahlsell er vi drevet af vores kundeløfte: "Ahlsell gør det lettere at være professionel". Med mere end 7.500 dedikerede medarbejdere, over 300 nemt tilgængelige butikker og fire effektive centrallagre, er vi hele tiden klar til at indfri dette løfte. Vi er her for at hjælpe dig med at håndtere din arbejdsdag mere smidigt. Fordi vi ved, at når det kommer til at levere professionel service, er hver eneste detalje vigtig. Vi vil ikke bare levere produkter, vi vil gøre din hverdag lidt enklere - hver dag! Velkommen til Ahlsell.

En bestilling

En leverance

En faktura

____________________________________________________________

Hos os får du

Din kontaktperson

Gennem en kontaktperson har du adgang til de rigtige kompetancer og over 100.000 lagerførte varer fra førende leverandører. Vi hjælper også med service og rådgivning til at forenkle dit arbejde og din hverdag.

 

Lokal forbindelse

Den lokale forankring og nærhed til kunden er hjørnestenene i vores forretning sammen med vores solide viden og vilje til at gøre det lille ekstra.

 

 

 

____________________________________________________________

Lær os at kende:

_______________________________________________________________

Godt at vide om Ahlsell

– Meddelelse fra Ahlsell

Javascript er fravalgt i din brower. For fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du aktiverer javascript Aktiverer javascript