Tøm listen

Er du sikker på, at du vil tømme listen?
Ordrelinjer:
0

Tøm indkøbsliste

Du har 0 varelinjer i din indkøbsliste.
Er du sikker på, at du vil tømme din indkøbsliste?

Din indkøbsliste

Forsøg igen. – Noget gik galt, da priserne skulle hentes. Forsøg igen

Din indkøbsliste er tom

Butiksnetværk

Butiksnetværk fra nord til syd

Med flere butikker fra nord til syd er vi altid klar til at hjælpe dig. Ahlsells butikker er lokalt tilpasset størrelse og rækkevidde og er placeret i let tilgængelige industrielle eller kommercielle områder. Forretningerne er normalt åbne hverdage fra kl. 07.00 til 16.00. Salg i butikker er kun for registrerede erhvervskunder.


Butikssortiment

Butiksområdet består af produkter indenfor varme og sanitære anlæg, ventilation, isolering, værktøj og maskiner, køling, VA og personlig beskyttelse (lokale afvigelser forekommer).

Antallet af varer i butikkerne varierer mellem ca. 6.000-18.000 varer. Du vælger selv, hvad du har brug for direkte fra hylden. Skulle der mangle noget, kan du  normalt hente det om morgenen efter.

Mødested for råd og installationstips

Hvis du har brug for råd eller installationstips, er brancheførende personale altid til stede. Butikkerne er også et mødested, hvor du får produktinformation og møder branchefolk, der informerer dig om nye produkter og værktøjer. For at holde dig opdateret, præsenteres nyheder om tilbagevendende morgenmad, demo-dage og mini-shows.

– Meddelelse fra Ahlsell

Javascript er fravalgt i din brower. For fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du aktiverer javascript Aktivere javascript