Tøm listen

Er du sikker på, at du vil tømme listen?
Ordrelinjer:
0

Tøm indkøbsliste

Du har 0 varelinjer i din indkøbsliste.
Er du sikker på, at du vil tømme din indkøbsliste?

Din indkøbsliste

Forsøg igen. – Noget gik galt, da priserne skulle hentes. Forsøg igen

Din indkøbsliste er tom

Årets bæredygtige leverandør

Årets bæredygtige leverandør er en prestigefyldt pris, vi indstiftede for at fremhæve en leverandør, der har udmærket sig især inden for bæredygtighed, og som ellers har vist eksemplarisk forretning. Bæredygtighed er et fælles ansvar, og hvis der er en ting, vi fortsat vil fremhæve, er det vores dygtige leverandører og de fremskridt, vi gør sammen. Med andre ord er prisen, der blev indstiftet i 2018, noget, vi absolut ikke har tænkt os at skamme os over.

Årets bæredygtige leverandør 2020: Ulefos

Forståelse for egen indflydelse og mod til at udfordre etablerede arbejdsmetoder er to kendetegn, der kendetegner Årets bæredygtige leverandør 2020: Ulefos. Ulefos har arbejdet hårdt med sin miljøpåvirkning i lang tid. Hos Ahlsell har vi blandt andet set dette gennem et plastbesparelsesinitiativ, der har sparet os over 500 kilo plastik om året alene i Logistikcentret.

paket-adresslapp-tjanst-retur-reklamation-ahlsell.jpg

I 2020 vil Ulefos gennemføre en mere vovet, men vigtig, investering på bæredygtighedsområdet. Ved at stoppe med at male gadevarer anslår Ulefos besparelserne på miljøet til mere end 14 tons restaffald. Maling af gadevarer har traditionelt været en måde for industrien at forbedre produktets æstetiske udtryk og øge salget. Ved at udfordre etablerede arbejdsmetoder viser Ulefos, at de kender deres forretning, og at de har mod på at gå forrest i udviklingen af ​​mere bæredygtige processer.

Ulefos er også en sikker partner, hvis drift blandt andet har hjulpet Ahlsell med at omdirigere vigtige produkter fra andre dele af verden til en nordisk-baseret produktion.

Ulefos plads i toppen i 2020 er velfortjent og fair!

Se Claes videohyldest

I forbindelse med prisen optog vores administrerende direktør Claes Seldeby to hilsner, som du kan se herunder!

Årets bæredygtige leverandør 2019: Ejendals

Ejendals får ros for sit drive og evne til at arbejde sammen i arbejdet med bæredygtighedsspørgsmål. De har også deltaget i et projekt sammen med Logistikcentret i Hallsberg for at reducere emballagen. Ved at identificere og fjerne unødvendig emballage allerede i pakningsfasen, er andelen af ​​brændbar emballage til Ahlsell fra Ejendals faldet med hele 67% på bare et år. Et værk, som Ejendals selv tog på og derefter udviklede internt med nye ambitiøse mål.

– Meddelelse fra Ahlsell

Javascript er fravalgt i din brower. For fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du aktiverer javascript Aktivere javascript