Tøm listen

Er du sikker på, at du vil tømme listen?
Ordrelinjer:
0

Tøm indkøbsliste

Du har 0 varelinjer i din indkøbsliste.
Er du sikker på, at du vil tømme din indkøbsliste?

Din indkøbsliste

Forsøg igen. – Noget gik galt, da priserne skulle hentes. Forsøg igen

Din indkøbsliste er tom

Bæredygtighed

Ahlsell har længe været et førstevalg for mange fagfolk og bygherrer takket være vores brede sortiment og vores ekspertviden. Vi har altid været stolte af at gøre vores kunders hverdag lettere. I dag er der behov for mere. Vi skal være i stand til at levere bedre end nogensinde, samtidig med at vi minimerer vores indvirkning på klimaet og så vidt muligt sikrer, at vores varer fremstilles med respekt for menneskerettighederne og miljøet. Dette er et langsigtet og kontinuerligt arbejde, der spænder over hele vores organisation.

Her på siderne om bæredygtighed vil vi fortælle både om det arbejde, vi lægger i at blive en mere bæredygtig virksomhed, samt hvordan vores forretning bidrager til udviklingen af ​​samfundet. Her er det også let at finde vores politikker, certifikater og forskellige projekter, vi kører for øget bæredygtighed.

Under vores fokusområder kan du læse mere om vores arbejde med miljøet og innovationer, hvordan vi arbejder med vores leverandører, og hvordan vi arbejder for at få vores medarbejdere til at føle sig godt, være i stand til at udvikle sig og arbejde i et sikkert arbejdsmiljø. Vi præsenterer også de seneste statistikker fra vores systematiske bæredygtighedsarbejde. Vores rolle i samfundet beskriver netop det - hvad vi gør for at bidrage til udviklingen af ​​det svenske samfund. Her viser vi projekter, vi er lidt ekstra stolte af og taler om vores forhold til de globale udviklingsmål.

Forhåbentlig har du stadig opfølgningsspørgsmål efter besøget. Vi er glade for at svare. E-mail miljo@ahlsell.se, så guider vi dig korrekt.

Vores rolle i samfundet

Læs mere om vores rolle i samfundet sammen med de professionelle, der fremstiller, installerer, bygger og vedligeholder.

Vores certifikater opdateres løbende. Flere oplysninger om blandt andet KMO certifikater findes her.

Flere bæredygtige valg

Vi udfordrer vores leverandører til at udvikle nye bæredygtige innovationer for at kunne tilbyde mindst 10 nye produkter eller tjenester om året.

Politikker

Vores politikker opdateres løbende. Her finder du blandt andet mere information om vores kvalitets- og miljøpolitik og arbejdsmiljøpolitik.

Har du spørgsmål?

Undrer du dig over, hvordan vi arbejder med miljø og bæredygtighed? Kontakt os! Vi svarer gerne.

Aktuelt

– Meddelelse fra Ahlsell

Javascript er fravalgt i din brower. For fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du aktiverer javascript Aktivere javascript