Tøm listen

Er du sikker på, at du vil tømme listen?
Ordrelinjer:
0

Tøm indkøbsliste

Du har 0 varelinjer i din indkøbsliste.
Er du sikker på, at du vil tømme din indkøbsliste?

Din indkøbsliste

Forsøg igen. – Noget gik galt, da priserne skulle hentes. Forsøg igen

Din indkøbsliste er tom

Søndag den 4. juni 2023 vil der være udfald i vores webshop. Vi beklager de gener det må medføre!

Kameraovervågning

Ahlsell foretager kameraovervågning, uden lydoptagelse, af butikker, lagre og kontorer. Hvis du har spørgsmål vedrørende dette, er du velkommen til at kontakte Ahlsells databeskyttelsesrepræsentant på nedenstående adresse.

Formål

Formålet med kameraovervågningen er at forhindre tyveri og hævde Ahlsells mulige juridiske krav i forbindelse med kriminalitet.

Retsgrundlag

Interesseafvejning. Behandlingen er nødvendig for Ahlsells legitime interesse i at forebygge og forebygge kriminalitet i vores lokaler og for at kunne gøre vores juridiske krav gældende i forbindelse med kriminalitet. Hvor det er relevant, kan overførsel af personoplysninger til de kompetente myndigheder finde sted med det formål at opfylde Ahlsells juridiske forpligtelser eller for at kunne gøre Ahlsells juridiske krav gældende.

Hvor længe gemmer vi data?

Ahlsell gemmer ikke dine personlige oplysninger i længere tid end det er absolut nødvendigt for at opfylde de formål, hvortil oplysningerne blev indsamlet. Dine data vil derefter blive slettet eller identificeret.

Rettigheder og mulighed for at indgive en klage

I henhold til gældende databeskyttelseslovgivning har du til enhver tid ret til at anmode om adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, at få rettet forkerte personoplysninger, for at anmode om, at vi stopper behandlingen og sletter dine personoplysninger, for at anmode om behandling af dine personlige oplysninger data er begrænset, til at udøve din ret til dataoverførsel, til at tilbagekalde samtykke til særlig behandling (hvor et sådant samtykke er indhentet) og til at modsætte dig behandling af personoplysninger. Kontakt venligst Ahlsell via nedenstående kontaktoplysninger. Du har også ret til når som helst at klage til den kompetente tilsynsmyndighed, hvis du mener, at dine personoplysninger er blevet behandlet i strid med gældende databeskyttelseslovgivning.

Ret til at klage til Datatilsynet

Se ovenfor

Kontaktinformation

Ahlsell
Databeskyttelsesrådgiver
Rikard Eriksson

gdpr@ahlsell.com

eller

Ahlsell AB
117 43 STOCKHOLM.

– Meddelelse fra Ahlsell

Javascript er fravalgt i din brower. For fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du aktiverer javascript Aktivere javascript