Tøm listen

Er du sikker på, at du vil tømme listen?
Ordrelinjer:
0

Tøm indkøbsliste

Du har 0 varelinjer i din indkøbsliste.
Er du sikker på, at du vil tømme din indkøbsliste?

Din indkøbsliste

Forsøg igen. – Noget gik galt, da priserne skulle hentes. Forsøg igen

Din indkøbsliste er tom

13-09-2023

Åbent hus på Abildager 24

Integrationen mellem Ahlsell og Sanistål sigter mod at skabe en mere effektiv og konkurrencedygtig enhed, der bedre kan betjene det danske marked for industri- og byggevarer. Med Åbent Hus arrangementet som en milepæl ser fremtiden lys ud for dette spændende partnerskab.

Blandt højdepunkterne i arrangementet var en pølsevogn, hvor kunder og kolleger fra Ahlsell og Sanistål delte idéer. Dette blev anerkendt som et symbol på den fælles kultur og værdier, der binder de to virksomheder sammen.

De tilstedeværende nød også hyggeligt samvær og muligheden for at lære hinanden bedre at kende på tværs af tidligere skel mellem de to virksomheder.

”Der er formelle arbejdsgrupper, som mødes og koordinerer indsatser og resultater, men de uformelle relationer skal også være der. Derfor er det vigtigt at mødes til onboarding dage og kollegaarrangementer,” siger Svend Pedersen, direktør for People & Culture i Sanistål.

Saniståls kontor i Vallensbæk og Ahlsell Danmarks kontor i Brøndby ligger kun 750m fra hinanden.

Sanistål skifter navn til Ahlsell i 2024. Læs mere: https://hubs.li/Q02050gD0

 

– Meddelelse fra Ahlsell

Javascript er fravalgt i din brower. For fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du aktiverer javascript Aktivere javascript