Tøm listen

Er du sikker på, at du vil tømme listen?
Ordrelinjer:
0

Tøm indkøbsliste

Du har 0 varelinjer i din indkøbsliste.
Er du sikker på, at du vil tømme din indkøbsliste?

Din indkøbsliste

Forsøg igen. – Noget gik galt, da priserne skulle hentes. Forsøg igen

Din indkøbsliste er tom

09-01-2024

Ahlsell App

Vi beklager for eventuelle ulejligheder, der har været forbundet med, at Ahlsell app ikke kan downloades til din smartphone eller device. Vi har forstået vigtigheden af ​​mobiltilgængelighed for vores kunder og er ivrig efter at bringe vores tjenester tilbage i dine hænder så hurtigt som muligt.

Vi er glade for at kunne meddele, at vi forventer at fuldføre vores sammenlægning med Sanistål i april, hvorpå vi bliver ét Ahlsell Danmark A/S. Som en del af denne fornyelse vil Ahlsell efter sammenlægning overgå til til Saniståls nuværende app, hvor Ahlsells varesortiment fremadrettet vil være tilgængelig på lige fod med Saniståls brede sortiment.

Hold øje med opdateringer her på vores hjemmeside og følg vores sociale medier for at sikre, at du ikke går glip af lanceringen af ​​den nye app. Vi er glade for denne ændring og ser frem til fortsat at yde en exceptional kundeoplevelse i den nye platform.

 

Tak for din tålmodighed og fortsatte støtte. Vi ses i appen!

– Meddelelse fra Ahlsell

Javascript er fravalgt i din brower. For fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du aktiverer javascript Aktiverer javascript